Ελλάδα

Φάληρο: Πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας – Έτρεχε χτυπημένος ο νεαρός

Φάληρο: Πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας – Έτρεχε χτυπημένος ο νεαρός
Φώναζε "βοήθεια" και τον άκουσαν οι γονείς του που έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Μια γυναίκα φαίνεται πως είναι η αιτία που ο δράστης τον πυροβόλησε. Το θύμα αναγνώρισε τον δράστη, παρά το full face που φορούσε.

Μια γυναίκα φέρεται να βρίσκεται πίσω από το “θρίλερ” του Παλαιού Φαλήρου που εξελίσσεται από χθες τη νύχτα, όταν άγνωστος που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα πυροβόλησε 26χρονο έξω από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να τον στείλει στο χειρουργείο με τέσσερις σφαίρες.

Όπως φέρεται να έχει αναφέρει το θύμα, ο δράστης πρέπει να είχε σχέσεις με μια γυναίκα την οποία γνώριζε στο παρελθόν και ο 26χρονος. Φαίνεται πως αυτή είναι η αιτία που όπλισε το χέρι του δράστη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός, παρά την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν, κατάφερε και είπε στους αστυνομικούς ποιος τον πυροβόλησε, με τις φήμες να κάνουν λόγο για Αλβανό, με τον οποίο γνωριζόταν καλά ο 26χρονος.

Σοκαριστικά είναι τα όσα ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυτες. Όπως περιγράφουν, το παιδί αφού πυροβολήθηκε εξ επαφής, άρχισε να τρέχει στο δρόμο και να πηγαίνει προς το σπίτι του, φωνάζοντας βοήθεια, με αποτέλεσμα να τον ακούσουν και οι γονείς του και να σπεύσουν για βοήθεια.

Μάλιστα, ο πατέρας του που είναι γιατρός ήταν εκείνος που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, πριν έρθει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και χειρουργήθηκε αργά τη νύχτα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών πρόκειται ούτε σχέση με ναρκωτικά έχει η υπόθεση. Στην ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως ο δράστης ήθελε να σκοτώσει το νεαρό γι’ αυτό και τον πυροβόλησε 4 με 5 φορές και μάλιστα από πολύ κοντινή απόσταση. 

Το χρονικό

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών στο Παλαιό Φάληρο, όταν το θύμα βρισκόταν κάτω απ’ το σπίτι του και μιλούσε με ένα φίλο του. Εκείνη τη στιγμή πέρασε από δίπλα του μία μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας άνδρας. Ο οδηγός κατέβηκε και πλησίασε απειλητικά τους νεαρούς.

Τότε είπε στον νεαρό “τι κοιτάς ρε;” κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο δράστης έβγαλε το όπλο που είχε μαζί του και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον νεαρό άνδρα τουλάχιστον 4 φορές.

Η πρώτη πληροφόρηση έκανε λόγο για δύο άτομα πάνω στη μηχανή, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες λένε πως στη μηχανή επέβαινε ένας άνδρας, ο οποίος είχε μάλιστα καλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας full face.

Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μια πολύ σημαντική κατάθεση που τους φέρνει κοντά στον δράστη που έστησε ενέδρα και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 26χρονο γιο γνωστού γιατρού στο Παλιό Φάληρο.

Είναι ο ίδιος ο νεαρός που φέρεται να έχει δώσει την κατεύθυνση στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα σοβαρότατα τράυματά του μπόρεσε να πει κάποια λόγια στους αστυνομικούς, αλλά και στους οικείους του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 26χρονος φέρεται να αναγνώρισε τον δράστη που σήκωσε το εννιάρι πιστόλι και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments