Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Ο γιος γιατρού “έδωσε” στην Αστυνομία το όνομα του δράστη (pics & vids)

Παλαιό Φάληρο: Ο γιος γιατρού “έδωσε” στην Αστυνομία το όνομα του δράστη (pics & vids)
Θύτης και θύμα φαίνεται πως γνωρίζονται. Χειρουργήθηκε ο 26χρονος, σταθερή η κατάσταση της υγείας του. "Τι κοιτάς ρε;" του είπε ο συνοδηγός της μηχανής και τον πυροβόλησε 4 φορές κάτω από το σπίτι του.

Το όνομα του δράστη που χθες λίγο πριν τις 11 τη νύχτα τον πυροβόλησε τέσσερις φορές εξ επαφής φέρεται να έχει δώσει στην αστυνομία ο 26χρονος γιος γιατρού από το Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες γνωρίζονταν και ο δράστης είναι Αλβανός.

Στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος παραλίγο να σκοτώσει τον νεαρό. Όπως φαίνεται, πρόκειται για καρτέρι θανάτου που έστησαν χθες τη νύχτα στον 26χρονο, ο οποίος βρισκόταν κάτω από το σπίτι του και συνομιλούσε με έναν φίλο του.

Εκείνη τη στιγμή πέρασε μια μηχανή, σταμάτησε και ο συνοδηγός είπε στο θύμα “τι κοιτάς ρε;” πριν τον πυροβολήσει τέσσερις φορές, τραυματίζοντάς τον. Στη συνέχεια οι δράστες έγιναν καπνός.

Ο τραυματίας είχε διακομισθεί στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα και μπήκε στο χειρουργείο. Το χειρουργείο τελικά ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 02:10 το ξημέρωμα. Η κατάστασή του είναι σταθερή, δεν θα νοσηλευθεί στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας αλλά μόνο σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό ως προς τα κίνητρα των δραστών και όλα τα ενδεχόμενα, αυτή τη στιγμή ερευνώνται από την αστυνομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments