Lifestyle

Εμινέ Γεσίρ: Η κούκλα Ελληνίδα, μουσουλμάνα Playmate από την Ξάνθη

Εμινέ Γεσίρ: Η κούκλα Ελληνίδα, μουσουλμάνα Playmate από την Ξάνθη
Εμινέ Γεσίρ: Δείτε ποια είναι!

Τη θυμάστε, αν όχι, θυμηθείτε την. Αν δεν την ξέρετε, γνωρίστε την.  H εκρηκτική Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Ξάνθη, Εμινέ Γεσίρ μαγνήτισε τα βλέμματα με τις τέλειες αναλογίες της στον ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς Playmate.

Αυτό συνέβη το 2011 και, φυσικά, είχε προκληθεί τεράστιος σάλος γύρω από την εντυπωσιακή, πανύψηλη κοκκινομάλλα καλλονή, η οποία αρνήθηκε να φορέσει την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντίλα και δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Playmate.

Η κατάκτηση του τίτλου Playgirl 2011 ήταν η απόδειξη ότι τα ταμπού και τα στερεότυπα υπάρχουν για να καταρρίπτονται. Η Εμινέ Γεσίρ τότε, στα 23 της χρόνια, επαναπροσδιόρισε το τι μπορεί και τι απαγορεύεται να κάνει μια νέα γυναίκα που ως προς το θρήσκευμά της δηλώνει μουσουλμάνα.

Προτού επανέλθει στην επικαιρότητα λόγω της συμμετοχής της -αν και πίσω από τις κάμερες- στην παραγωγή του «Survivor», η Εμινέ Γεσίρ ξεκίνησε από τη Δυτική Θράκη πηγαίνοντας κόντρα στην προδιαγεγραμμένη μοίρα που της επέβαλε η θρησκεία της και, επί της ουσίας, κέρδισε όλα τα στοιχήματα που έβαλε με τον εαυτό της. Διακρίθηκε στα καλλιστεία και έκανε επιτυχημένη σταδιοδρομία στο μόντελινγκ, έχοντας να επιδείξει πολύ σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς οίκους μόδας. Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, γεγονός που της επιτρέπει να λέει ότι αργά ή γρήγορα θα αφοσιωθεί στην επιστήμη της. Για την ίδια, η θρησκευτική της ταυτότητα ουδέποτε λειτούργησε ανασταλτικά στην απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, παρόλο που αυτή της η επιλογή ξένισε πολλούς και προκάλεσε ατελείωτες συζητήσεις.

Με ύψος κοντά στο 1,80, η Εμινέ το 2011 είχε συγκλονίσει με τη συνολική παρουσία και την εκθαμβωτική ανατολίτικη ομορφιά της. Επειτα από μια σημαντική καριέρα στην πασαρέλα, η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικές επαγγελματικές ατραπούς και να δοκιμάσει την τύχη της ως ηθοποιός στην Τουρκία.

Στο «Survivor» είχε βρεθεί εντελώς τυχαία, όταν αποφάσισε να στείλει το βιογραφικό της προκειμένου να εργαστεί στην εταιρεία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί. Εκείνος αναζητούσε άτομα που γνώριζαν την τουρκική γλώσσα και η Εμινέ θεώρησε ότι επρόκειτο για μια πολύ καλή ευκαιρία, εφόσον η ίδια είναι δίγλωσση, καθώς μιλά εξίσου καλά τόσο τα ελληνικά όσο και τα τουρκικά.

Μεταξύ αυτών ήταν και η 32χρονη σήμερα Ξανθιώτισσα που εντάχθηκε στο δυναμικό της τουρκικής εταιρείας παραγωγής. Η Εμινέ αναγκάστηκε να ματαιώσει τη συμμετοχή της σε μια κινηματογραφική ταινία στην Τουρκία για να εργαστεί στο «Survivor».

Μάλιστα παρακολουθούσε από κοντά την εξέλιξη του παιχνιδιού και κάθε κίνηση τόσο των Ελλήνων όσο και των Τούρκων παικτών που συμμετέχουν. Επίσης κατείχε ηγετικό ρόλο στην παραγωγή, καθώς εθεωρείτο το δεξί χέρι του Τούρκου καναλάρχη. Από μια σχεδόν σατανική σύμπτωση, δε, ο πιο δημοφιλής από τους Ελληνες παίκτες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τυγχάνει παλιός της γνώριμος, καθώς πριν από αρκετά χρόνια ο σύντροφός της, επιχειρηματίας στη Σκιάθο, ήταν στενός φίλος με τον Αγγελόπουλο.

Δείτε φωτογραφίες της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments