Διεθνή

Αυτή είναι η ομορφότερη δήμαρχος του κόσμου (pics)

Αυτή είναι η ομορφότερη δήμαρχος του κόσμου (pics)
Η πρώην Μις Υφήλιος, Kaiane Lopez, έγινε η νεότερη δήμαρχος του Γιβραλτάρ και σίγουρα η ομορφότερη του κόσμου. "Δεν χρειάζεται να ξέρεις το επώνυμό της. Όλοι ξέρουν ποια είναι η Kaiane", δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος.

Το 2009, σε ηλικία 23 ετών, στέφθηκε Μις Υφήλιος και η ομορφιά της την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Πλέον, ήρθε η ώρα να τη μάθουν και για τις ικανότητές της.

Ο λόγος για την Kaiane Lopez, που στα 31 της πια είναι από χθες η νεότερη δήμαρχος στην ιστορία του Γιβραλτάρ.

“Είμαι περήφανη που είμαι Βρετανίδα. Το Γιβραλτάρ είναι βρετανικό και πάντα θα είναι. Γιατί να θέλαμε ποτέ να αλλάξουμε τη σημαία μας;”, δήλωσε με αφορμή την πρόσφατη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα σε Βρετανία και Ισπανία για το… ιδιοκτησιακό του Γιβραλτάρ.

Η Lopez μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον απερχόμενο δήμαρχο, Fabian Picardo, ο οποίος ανταπέδωσε τα καλά λόγια μιλώντας ενώπιόν της. “Η Kaiane έχει γίνει θεσμός στο Γιβραλτάρ. Δεν χρειάζεται να ξέρεις το επώνυμό της. Όλοι ξέρουν ποια είναι η Kaiane. Ήσουν Μις Γιβραλτάρ, ήσουν Μις Υφήλιος, τώρα είσαι η κυρία δήμαρχος”, της είπε.

“Η Kaiane είναι η πιο όμορφη δήμαρχος στον κόσμο”, ανέφεραν τα τοπικά Μέσα, που εκτός από την ομορφιά της εξήραν και την προσωπικότητά της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments