Αθλητισμός

Αιχμές Τσόρι για Μπέντο: “Με άφηνε εκτός χωρίς λόγο”

Αιχμές Τσόρι για Μπέντο: “Με άφηνε εκτός χωρίς λόγο”
Ο Τσόρι Ντομίνγκερς έριξε... βολές κατά του Πάουλο Μπέντο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός είχε επιλέξει να μην τον έχει στα βασικά του πλάνα.

​Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο Τσόρι Ντομίνγκες μετά το 0-2 του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα με τον άσο των «ερυθρόλευκων» να αφήνει αιχμές για τον Πάουλο Μπέντο.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός ρωτάθηκε για το πως ένιωθε που δεν είχε χρόνο συμμετοχής λέγοντας: «Αυτή η εποχή πέρασε. Σίγουρα πάντα ένιωθα μέρος της ομάδας. Ήμουν εδώ για όποτε θα το ζητούσε η ομάδα. Ο προηγούμενος προπονητής χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου με είχε αφήσει εκτός. Έχω την εμπιστοσύνη ενός πολύ μεγάλου προπονητή και είμαστε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας που είναι το πρωτάθλημα».

Για τη φετινή σεζόν: «Είναι δύσκολο για εμάς γιατί φέτος έχουν περάσει πολλοί προπονητές από την ομάδα και πάντα εμείς οι παίκτες προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε ότι μας ζητάνε. Αυτήν την στιγμή ο νέος προπονητής κοιτάζει να διορθώσει κάποια λάθη.

Tον τρόπο που δουλεύουμε. Να περάσει ιδέες καθαρά ποδοσφαιρικές και να της αφομοιώσουμε. Είναι ένας απαιτητικός άνθρωπος και προπονητής που πάντα απαιτεί πράγματα και θέλει να μας κάνει να παίζουμε και να αποδίδουμε πιο καλά και βλέπετε τα αποτελέσματα αλλά και το τι πετύχαμε σήμερα».

Όσο για την αποθέωση του κόσμου είπε:«Είμαι πολύ ευτυχισμένος κάθε φορά που συμβαίνει αυτό. Η αναγνώριση στο πρόσωπό μου οφείλεται στην δουλειά και στο πόσο προσπαθώ για την ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συμβαίνει αυτό».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments