Αθλητισμός

H Σούπερ λίγκα κάλεσε τον Άρη και τους άλλους τέσσερις της κορυφής με φόντο το “παράθυρο” της 3ης θέσης!

H Σούπερ λίγκα κάλεσε τον Άρη και τους άλλους τέσσερις της κορυφής με φόντο το “παράθυρο” της 3ης θέσης!
Μια πρόσκληση που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και να είναι μια τυπική διαδικασία, αλλά σε κάθε περίπτωση δείχνει ενδείξεις ότι ενδεχομένως να προκύψει και άλλη θέση ανόδου πέραν των δύο πρώτων θέσεων, έρχεται από την Σούπερ λίγκα.

​Η λίγκα προχώρησε στην κίνηση να καλέσει για ενημέρωση τις ομάδες που αυτήν την στιγμή βρίσκονται στις πέντε πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan.gr Football League, στις οποίες φυσικά είναι και ο Άρης, την ώρα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα σενάρια για «παράθυρο» ανόδου και μέσω της 3ης θέσης.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το κρητικό σάιτ ενημέρωσης athleticradio: «το προεδρείο της Σούπερ Λιγκ κάλεσε τους Απόλλωνα, Λαμία, Άρη, ΟΦΗ και Τρίκαλα προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την συμμετοχή τους στην κατηγορία.

Η συνάντηση αυτή αναμένεται να προγραμματιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και αυτό δεν αποκλείεται να έχει σχέση με την δημιουργία κενών θέσεων για το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου όπου πιθανότατα κάποιες ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αδειοδότηση τους».

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments