Αθλητισμός

«Μάχη ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για Ζίβκοβιτς»

«Μάχη ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για Ζίβκοβιτς»
Ο μάνατζερ του Ζίβκο Ζίβκοβιτς δήλωσε την Τετάρτη ότι ο Σέρβος γκολκίπερ της Ξάνθης παρακολουθείται στενά από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο την Πέμπτη τα σερβικά ΜΜΕ μπλέκουν στην υπόθεση και τον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Ζίβκοβιτς, Ούρος Γιακόβλεβιτς δήλωσε την Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Μetropolis ότι ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σέρβο γκολκίπερ τονίζοντας παράλληλα πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί διακαώς την μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και πως «υπάρχει και από αλλού ενδιαφέρον».

Μια μέρα μετά, τα σερβικά ΜΜΕ μπλέκουν στην υπόθεση και τον Ολυμπιακό, κάτι που βεβαίως δεν μπορεί να είναι τυχαίο, αφού είναι μια… παραδοσιακή τακτική προκειμένου να ανέβει το κασέ ενός ποδοσφαιριστή. Τόσο το alo.rs όσο και το mozzartsport.com, σημειώνουν ότι ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον Ζίβκοβιτς όμως έχει να αντιμετωπίσει και το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» που «παραμονεύουν στη γωνία» για τον 27χρονο τερματοφύλακα.

Παράλληλα, οι Σέρβοι τονίζουν ότι στο Λιμάνι δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις φετινές εμφανίσεις του Λεάλι και πως το καλοκαίρι θα κινηθούν ξανά για γκολκίπερ, με το όνομα του Ζίβκοβιτς να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Τέλος, στα ρεπορτάζ αυτά σημειώνεται πως το κασέ του παίκτη βρίσκεται γύρω στις 500 χιλ. ευρώ…

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments