Αθλητισμός

Μοντανιέ: “Συζήτησα με Ολυμπιακό, ειδικών συνθηκών η ελληνική Λίγκα”

Μοντανιέ: “Συζήτησα με Ολυμπιακό, ειδικών συνθηκών η ελληνική Λίγκα”
Ο Φιλίπ Μοντανιέ σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε τις κρούσεις του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ειδικών συνθηκών.

​Ο Μοντανιέ είπε στο SFR Sport για:

Το μέλλον του και τις προπονητικές του προοπτικές: Δεν ξέρω ακόμα το τι θα κάνω. Θα ήθελα να πάρω τον χρόνο μου. Νομίζω ότι με την επιλογή μου με τη Νότιγχαμ βιάστηκα πολύ. Ήθελα πραγματικά να πάω να δουλέψω στην Αγγλία. Για τους Γάλλους προπονητές εκεί έχει προοπτικές. Για Κίνα; Όχι δεν ξέρω. Υπάρχουν εκεί μεγάλοι προπονητές και μεγάλοι παίκτες αλλά δεν ξέρω την κουλτούρα και τη νοοτροπία. Είμαι διστακτικός.Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Βαλένθια – Θέλτα (21+).

Τον Ολυμπιακό και τις επαφές του: Ναι. Είχαμε κάποιες συζητήσεις. Ήταν η περίοδος που είχε φύγει ο προπονητής Μπέντο. Συζήτησα λοιπόν με τον Ολυμπιακό. Με ρώτησαν εάν με ενδιαφέρει να πάω και να αναλάβω την ομάδα. Όμως η ελληνική Λίγκα είναι ειδικών συνθηκών. Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός όμως είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, ένα τεράστιο club που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο συναρπαστικό. Παραμένει βέβαια ένα μεγάλο club ο Ολυμπιακός.

Το εάν προτιμάει ομάδες ή Εθνικές: Προτιμάω να ασχοληθώ με ομάδες. Είχα δουλέψει σε Εθνικές σε πιο μικρή ηλικία. Είχα δουλέψει ως βοηθός στην Ακτή Ελεφαντοστού με μεγάλους παίκτες όπως ο Ντρογκμπά, ο Ζοκορά ο Κόλο Τουρέ και άλλοι. Τρομερά παιδιά και τρομεροί παίκτες. Ήταν τότε η… γέννηση μίας ενδιαφέρουσας και καλής Εθνικής. Όμως τώρα για μένα είναι πιο ελκυστικό και ενδιαφέρον να δουλέψω σε ομάδα παρά σε Εθνική.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments