Αθλητισμός

Ο Ιγκουαίν σκόραρε ξανά (δις) κόντρα στη Νάπολι και η Γιούβε πήγε τελικό (vid)

Ο Ιγκουαίν σκόραρε ξανά (δις) κόντρα στη Νάπολι και η Γιούβε πήγε τελικό (vid)
Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν σκόραρε δις στον επαναληπτικό ημιτελικό κόντρα στη Νάπολι και παρά την ήττα με 3-2, έστειλε την Γιουβέντους στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο!

Αθόρυβος πριν λίγες μέρες στο 1-1 του πρωταθλήματος, ο Αργεντίνος άκουγε τους πρώην οπαδούς του να τον αποδοκιμάζουν συνεχώς και μετά να τον ειρωνεύονται για τα κιλά του. Τρία 24ωρα μετά, το σκηνικό άλλαξε.

Ο Ιγουαΐν έβαλε δύο γκολ στη ρεβάνς του ημιτελικού του Coppa Italia, έφτασε στα 4 κόντρα στους Παρτενοπέι (σκόραρε στα τρία από τα τέσσερα ματς) και έστειλε τους Μπιανκονέρι στον τελικό του κυπέλλου, όπου περιμένουν η Λάτσιο και η ιστορία αφού οι Τορινέζοι -οι μοναδικοί με δύο σερί νταμπλ- θέλουν να πάρουν τα πάντα για 3η σερί χρονιά!

Η Νάπολι μπήκε εξ αρχής με σκοπό να πιέσει την Γιουβέντους και αν μπορέσει να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ θέλοντας να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα. Είχε τις φάσεις, ωστόσο την έπαθε στην κόντρα. Σε μια ταχύτατη αντεπίθεση στο 32’, ο Στουράρο έδωσε στον Ιγκουαΐν, ο οποίος με ωραίο σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή νίκησε τον Ρέινα και πλήγωσε την πρώην ομάδα του, γράφοντας το 1-0 για τη Γιουβέντους με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. 

Η Νάπολι είχε 45 λεπτά στη διάθεση τους για να τα δώσει όλα κυνηγώντα μια επική ανατροπή και μπήκε αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα. Στο 52′ ο Μίλικ πλησίασε στην ισοφάριση αλλά ο Νέτο έκανε δυνατή απόκρουση, για να έρθει τελικά το 1-1 στο επόμενο λεπτό από το όμορφο πλασέ του Χάμσικ, ο οποίος είδε την μπάλα να του στρώνεται μετά την κόντρα στον Αλεξ Σάντρο.

Ο κόσμος το πίστεψε ξανά και προσπάθησε να σπρώξει την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι αλλά στο 59′ οι Αλεξ Σάντρο-Ντιμπάλα-Κουαδράδο συνεργάστηκαν πολύ ωραία και ο Ιγουαΐν με τέλειο πλασέ από την καρδιά της περιοχής έκανε το 1-2! Απαντες πίστεψαν ότι ο αγώνας τελείωσε. Κι όμως, η Νάπολι έδειξε πως δεν θα παραδινόταν εύκολα. Με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών (61-67’) από Μέρτενς και Ινσίνιε ανέτρεψε το σκορ (3-2). Ωστόσο, έψαχνε δύο γκολ ακόμη για την πρόκριση. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους. 

Το προσπάθησαν όσο μπορούσαν, είναι η αλήθεια, αλλά μάλλον ήξεραν και οι ίδιοι ότι η Γιουβέντους δεν θα πάθαινε τέτοιο πράγμα. 

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Κίρικες, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζιελίνσκι (81′ Αλαν), Ντιαβαρά, Χάμσικ (75′ Παβολέτι), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ (61′ Μέρτενς).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Νέτο, Ντάνι Αλβες, Μπονούτσι, Μπενάτια, Αλεξ Σάντρο, Ρινκόν (70′ Πιάνιτς), Κεντίρα, Κουαδράδο, Ντιμπάλα (76′ Μπαρτσάλι), Στουράρο (86′ Λεμινά), Ιγουαΐν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments