Αθλητισμός

Στη Μίλαν… ονειρεύονται τον Μπενζεμά

Στη Μίλαν… ονειρεύονται τον Μπενζεμά
Εν αναμονή της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Μίλαν, βγήκαν στην επιφάνεια σενάρια που θέλουν τον Καρίμ Μπενζεμά να βρίσκεται στο στόχαστρο των Μιλανέζων.

​Μπορεί όλοι στην Μίλαν να περιμένουν με αγωνία την επισημοποίηση του deal για την πώληση της ομάδας στους Κινέζους, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να αποτρέψει λίγη… μεταγραφολογία. 

Με της ημερομηνίες – κλειδί για την επικείμενη πώληση να είναι η 13η και η 14η Απριλίου, αναμένεται με ενδιαφέρον το ξεκίνημα της νέας εποχής της ομάδας, οι άνθρωποι της οποίας, σύμφωνα με την «Tuttosport», βλέπουν στο πρόσωπο του Καρίμ Μπενζεμά τον ηγέτη της… αναγέννησης των «ροσονέρι». 

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμβόλαιο έως το 2019, όμως όσο ο Μοράτα… ματώνει τα δίχτυα στην Λα Λίγκα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μία ενδεχόμενη πώληση εάν υπάρξει αξιόλογη πρόταση. 

Ο Μπενζεμά δεν είναι κανένα… πιτσιρίκι, καθώς διανύει αισίως το 30ο έτος της ζωής του, όμως σαφέστατα μπορεί να αποτελέσει τον γκολτζή ολκής που ψάχνουν στην Μίλαν προκειμένου να κάνουν το… πολυπόθητο restart.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments