Αθλητισμός

Τα πάνω – κάτω με Λημνιό σχεδόν στο παρά πέντε της μεταγραφής

Τα πάνω – κάτω με Λημνιό σχεδόν στο παρά πέντε της μεταγραφής
Φοβερό παιχνίδι για το πιο hot όνομα του ελληνικού πρωταθλήματος! Ποιος άναψε φωτιές στον ΠΑΟΚ και για ποιο λόγο; Πού κολλάει η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό; Ο σκύλος έχει το θέμα!

Το πιο καυτό όνομα της επικαιρότητας είναι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος έκλεισε από χθες στον ΠΑΟΚ, με ένα πολύ μεγάλο ποσό (κατά πληροφορίες 800.000 ευρώ) για την ηλικία του (18 ετών) και από το καλοκαίρι θα φοράει τα ασπρόμαυρα.

Ο παίκτης, άλλωστε, αποτελούσε θερμή εισήγηση του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος τον είχε σταμπάρει από το ματς των μικρών ομάδων, όταν ήταν ακόμα προπονητής στην Κ-20 του Δικεφάλου.

Πάντως, το μέλλον του νεαρού άσου θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, αν έπιανε το …παιχνίδι που επιχειρήσει να κάνει την τελευταία στιγμή ο μάνατζέρ του.

Όπως έμαθε ο Σκύλος, αν και το deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο θεωρούνταν κλεισμένο, ο ατζέντης του παίκτη επιχείρησε να καθυστερήσει την ολοκλήρωσή του, με σκοπό να ενεργοποιήσει τους υπόλοιπους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το όνομα του 18χρονου επιθετικού είχε ακουστεί κατά το παρελθόν τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τον Ολυμπιακό, επομένως ο εκπρόσωπός του προσπάθησε στο παρά ένα της μεταγραφής, να τους βάλει στο κόλπο, προφανώς για να ανεβάσει την τιμή του πελάτη του, ή και ακόμα για τον στείλει σε άλλη ομάδα!

Βέβαια, τέτοιες κινήσεις συνηθίζονται από τους μάνατζερ, ειδικά όταν διαχειρίζονται παίκτες που θεωρούνται μεγάλα ταλέντα και έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν καλή καριέρα.

Πάντως, όπως προκύπτει από την εξέλιξη των πραγμάτων, κανένας άλλος ενδιαφερόμενος δεν προσπάθησε να μπει σφήνα στο Δικεφάλο, ο οποίος, άλλωστε, είχε καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στην ομάδα του Περιστερίου, που δύσκολα θα μπορούσε κάποιος άλλος υποψήφιους μνηστήρας να ξεπεράσει.

πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments