Χιμένεθ: «Συγκινήθηκα με τον κόσμο της ΑΕΚ» | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Απριλίου 2017, 14:43 6 Απριλίου 2017, 14:43

Συγκινημένος από τον τρόπο που αντιμετώπισε ο κόσμος της ΑΕΚ την πρώτη ήττα της ομάδας με τον ίδιο στο τιμόνι δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μιλώντας στη NOVA, ο Ανδαλουσιανός χαρακτήρισε ως μεγάλο κέρδος της ήττας από τον Παναθηναϊκό το χειροκρότημα του κόσμου στη λήξη του αγώνα.

Όσο για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά, το χαρακτήρισε ως «το καλύτερο φάρμακο» και τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι για να το κερδίσουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ

«Μετά την ήττα στο ντέρμπι θα πρέπει να αντιδράσουμε κι αυτό θα είναι το καλύτερο… φάρμακο για την ανακούφισή μας. Το παιχνίδι που ακολουθεί δεν είναι ούτε εύκολο ούτε όμως και δύσκολο. Θα πρέπει όμως να κάνουμε ό, το καλύτερο μπορούμε έτσι ώστε να αναπληρώσουμε τους χαμένους βαθμούς».

– Επειδή ακόμα και στις ήττες συνήθως προκύπτουν θετικά στοιχεία, η αντίδραση που έδειξε η ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό είναι για εσάς το στοιχείο που θέλετε να κρατήσετε για τη συνέχεια;

«Δεν είναι μόνο η αντίδραση που είχαν οι ποδοσφαιριστές μου, αλλά και η αντίδραση που είχε ο κόσμος. Εγώ προσωπικά συγκινήθηκα απ’ τον τρόπο που μας βοήθησε και μας χειροκρότησε στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά στην ουσία δεν πρέπει να δίνουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο, για να έχουμε στο τέλος τέτοιου είδους αντιδράσεις. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό χαρίσαμε 45 λεπτά κι αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει».

– Τον Πλατανιά τον γνωρίζετε, αφού έχετε ήδη κοντραριστεί για το Κύπελλο. Τι διαφορετικό πρέπει να κάνει η ΑΕΚ, σε σχέση με το ματς κυπέλλου, για να πάρει αυτή τη φορά τη νίκη εκτός έδρας;

«Θα πρέπει να δώσουμε το 100% απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε ένα γήπεδο που ευνοεί τον αντίπαλο λόγω των διαστάσεών του. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φύγουμε νικητές».

πηγή:  sport-fm.gr