Αθλητισμός

Υπάρχει ζωή (στον ΠΑΟΚ) και μετά τις 6 Μαΐου

Υπάρχει ζωή (στον ΠΑΟΚ) και μετά τις 6 Μαΐου
Η κατάκτηση του κυπέλλου δεν πρέπει να… καταπιεί τον ΠΑΟΚ. Η ζωή δεν τελειώνει στις 6 Μαΐου, αντίθετα ο Σταύρος Σουντουλίδης πιστεύει, ότι θα πρέπει «χτίσει» και για την συνέχεια…

​Πάνω που το… μελετούσαμε ήρθε –επιτέλους- ένα «διπλό» στην Αθήνα για τον ΠΑΟΚ. Δεν κέρδισε ούτε στο Φάληρο, ούτε στη Νέα Σμύρνη, ούτε στη Λεωφόρο, ούτε και στην Καλογρέζα. Το έκανε στο Περιστέρι κι αυτό το «διπλό» μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για το μέλλον του. Αρκεί να κρατήσει όλα τα θετικά της νίκης επί του Ατρόμητου και το κυριότερο να μη νομίσουν οι παίκτες του, ότι θα είναι ο ίδιος ο βαθμός δυσκολίας στις επόμενες (κρίσιμες) κατεβασιές της ομάδας στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Αυτή τη φορά το τρικ του Ίβιτς με τη χρησιμοποίηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έπιασε, όχι τόσο γιατί ο Ολλανδός σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό, όσο γιατί ο Σέρβος έστειλε το μήνυμα στον Πέδρο Ενρίκε για το τι θέλει απ’ αυτόν στο γήπεδο και τι δε θέλει. Ο «Ντιέγκο του ΠΑΟΚ» έχει παίξει το ρόλο του ακραίου περίφημα στα νιάτα του με τη φανέλα της Φέγενορντ, κάπως έτσι μας συστήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2000, όμως το κλειδί για την καλή εμφάνισή του (μέχρι που μπήκε στη θέση του ο… προσγειωμένος Ουάρντα) ήταν η παρουσία τριών «τρεχαλατζήδων» (Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάτσε) στη μεσαία γραμμή.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με υψηλές αποδόσεις (21+).

Ο Μπίσεσβαρ, που ένα τουπέ και ένα σταρηλίκι το’ χει, ένιωσε ασφάλεια και έβγαλε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Το ίδιο και ο ξεκούραστος Τσίμιροτ, που με τον Κάνιας και πάλι στο γήπεδο βρήκε τη χαρά του, ενώ κι ο Ευθύμης Κουλούρης, βρήκε αυτό που έψαχνε, είτε ξεκινώντας στην ενδεκάδα, είτε μπαίνοντας ως αλλαγή, για πάνω από 500 λεπτά: ένα γκολ! Ο νεαρός επιθετικός το’ χε ανάγκη, ήταν και στα προηγούμενα ματς μέσα στις φάσεις, το έψαχνε, αλλά δεν ερχόταν και για τον σέντερ φορ το γκολ (δείτε τι έχει πάθει φέτος ο Αθανασιάδης) είναι το… φαγητό του. Μόνο μ’ αυτό τρέφεται και δε γίνεται… survivor στις παραλίες του Αγίου Δομήνικου.

Για τον ΠΑΟΚ κομβικό είναι το ντέρμπι της Κυριακής. Δεν πρέπει να το υποτιμήσει, γιατί όσες φορές το’ χει κάνει, το’ χει πληρώσει. Το κύπελλο έχει γίνει εμμονή κι αυτοσκοπός για τους «ασπρόμαυρους», όμως η ζωή δεν τελειώνει στις 6 Μαΐου. Αντίθετα, συνεχίζεται, ακολουθούν τα πλέι οφ, όπου ακόμη και ο ένας βαθμός πολλές φορές αποδεικνύεται «χρυσάφι». Κι αυτό οφείλει ο Ίβιτς να το μεταδώσει στα αποδυτήρια, αποτάσσοντας από πάνω του, έστω και για λίγο, το άγχος των ημιτελικών και της κατάκτησης του κυπέλλου.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιος θα είναι ο ρέφερι της Κυριακής, που θα μας δείξει ποιον ετοιμάζουν για το ντέρμπι του κυπέλλου στη Λεωφόρο, ενώ ας πάμε και στην υπόθεση του Δημήτρη Λημνιού.

Ο Ίβιτς τον ήξερε, τον πιστεύει και τον πρότεινε στη διοίκηση. Αυτό είναι όλο. Ο Μίχελ πήρε το «ΟΚ» για την επένδυση περίπου 800.000 ευρώ από τον Ιβάν Σαββίδη και το deal, που αποκάλυψε το gazzetta.gr, με τον Ατρόμητο προχωράει και είναι στο τελικό στάδιο του. Ο «Δικέφαλος» παίρνει –γιατί τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει- ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού πρωταθλήματος, θέλει να επενδύσει πάνω του, χωρίς ασφαλώς να γνωρίζει το αποτέλεσμα.

Αλλά, ο τωρινός ΠΑΟΚ του Σαββίδη, ψάχνεται δεν αφήνει στην τύχη τίποτα, ξέρει τι παίζει στην ελληνική αγορά. Και ο Λημνιός είναι αυτή την στιγμή ένα από τα καλύτερα «προϊόντα» της.

Ας περιμένουμε να δούμε και μετά να κρίνουμε αν είναι πολλά ή λίγα τα 800 χιλιάρικα (που δεν βγαίνουν από τις τσέπες μας…) για έναν σχεδόν 19 ετών ποδοσφαιριστή. Όχι να κρίνουμε εκ των προτέρων. Η υπομονή είναι αρετή. Άλλωστε, μόλις χτες ο Γιώργος Σαββίδης, εξέφρασε για πολλοστή φορά την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς το δίδυμο Ιβιτς – Μίχελ.

Κι αυτό, όπως και η θετική απάντηση της ιδιοκτησίας για την αγορά του Λημνιού, λένε πολλά…

Όπως λέει πολλά και η πράξη των παικτών του ΠΑΟΚ να αφιερώσουν τη νίκη στον άτυχο συμπαίκτη τους, Γιάννη Μυστακίδη. Ήταν μια κίνηση που «δείχνει υγεία», όπως είπε ο Ίβιτς και δείχνει ότι το καλό κλίμα επανέρχεται στα αποδυτήρια, όπου όλοι νιώθουν μια οικογένεια, όπως εξήγησε ο Εύθυμης Κουλούρης.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments