Ολυμπιακός: Aυτόν τον Έλληνα – κανόνι έκλεισε για το καλοκαίρι

Ολυμπιακός: Aυτόν τον Έλληνα – κανόνι έκλεισε για το καλοκαίρι
Κίνηση-ματ με παίκτη που σκίζει τα δίχτυα από τους πρωταθλητές! Ποιος άσος αναμένεται από τη νέα σεζόν να φοράει τα ερυθρόλευκα;

​Ο ΠΑΟΚ έχει τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας από χθες το βράδυ, καθώς κατάφερε να κλείσει ένα πολύ μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Δημήτρη Λημνιό του Ατρόμητου, καταβάλλοντας μάλιστα ένα σημαντικό ποσό για την ολοκλήρωση του deal, που αγγίζει -σύμφωνα με τις πληροφορίες- τις 800.000 ευρώ.

Μάλιστα, η επιτυχία για τον Δικέφαλο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από τη στιγμή που το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη είχε ακουστεί κατά το πρόσφατο παρελθόν τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τον Ολυμπιακό, ενώ όπως σας αποκαλύψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο μάνατζερ του Έλληνα άσου προσπάθησε μέχρι την ύστατη ώρα να βάλει στο παιχνίδι τις δύο ομάδες, χωρίς, πάντως να τα καταφέρει.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι ενδεχομένως να μην έδειξαν ενδιαφέρον για τον άσο του Ατρομήτου, από τη στιγμή που έχουν κλείσει έναν άλλον εξαιρετικά ταλαντούχο Έλληνα επιθετικό, τον Πιέρρο Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ!

Μιλάμε, άλλωστε, για τον Κύπριο φορ που και ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να αποκτήσει τον περασμένο Γενάρη, αλλά δεν τα κατάφερε από τη στιγμή που οι Πειραιώτες είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ είναι γνωστές οι καλές σχέσεις που διατηρούν οι πρωταθλητές Ελλάδας με την κυπριακή ομάδα, με αποτέλεσμα το deal να γίνει πιο εύκολο.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, η συμφωνία είναι κλεισμένη και θεωρείται δεδομένο πως ο Κύπριος άσος θα φοράει από του χρόνου την ερυθρόλευκη φανέλα, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις σούπερ εμφανίσεις που πραγματοποιήσε φέτος σε Κύπρο και Ευρώπη.

Εξάλλου, όλα δείχνουν ότι στο Λιμάνι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν ο Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να “ξεμπουκώσει”, με αποτέλεσμα η επιλογή του Πιέρρου Σωτηρίου να μοιάζει ως ιδανική διάδοχη λύση του Παραγουανού φορ.

Πάντως, επειδή η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί καθαρά επιλογή της “ερυθρόλευκης” διοίκησης, ο Κύπριος άσος θα πρέπει να καταφέρει να πείσει και τον νέο προπονητή για την αξία του. Είναι πιθανό, δηλαδή, ο παίκτης να περάσει από “εξετάσεις”, προκειμένου να κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments