Διεθνή

Ρωσία: Έρευνες σε σπίτια γνωστών του δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης

Ρωσία: Έρευνες σε σπίτια γνωστών του δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης
Πρόκειται για "πολίτες χωρών της κεντρικής Ασίας που ήταν σε επαφή με τον Τζαλίλοφ", ανακοίνωσε η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή χωρίς να διευκρινίσει αν έχουν συλληφθεί.

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα πως προχώρησαν σε έρευνες σε κατοικίες «γνωριμιών» του Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ, ο οποίος θεωρείται ο δράστης της βομβιστικής επίθεσης καμικάζι που στοίχισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

Πρόκειται για «πολίτες χωρών της κεντρικής Ασίας που ήταν σε επαφή με τον Τζαλίλοφ», ανακοίνωσε η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή χωρίς να διευκρινίσει αν έχουν συλληφθεί. «Αντικείμενα» κατασχέθηκαν από την κατοικία αυτών των προσώπων, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Στο μεταξύ οι οικογένειες των θυμάτων της επίθεσης άρχισαν σήμερα να θάβουν τους συγγενείς τους κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα πένθους στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας.

Η πρώτη κηδεία, αυτή της 50χρονης Ιρίνα Μεντιάντσεβα, η οποία έφτιαχνε χειροποίητες κούκλες και ήταν μητέρα δύο παιδιών, πρόκειται να πραγματοποιηθεί νωρίς το απόγευμα στο χωριό Σβερντλόφ, στην περιφέρεια του Βσεβολόισκ περίπου 20 χλμ. νοτιοανατολικά της Αγίας Πετρούπολης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments