Βόμβα Σκουρλέτη: Είμαστε στον δρόμο για 4ο μνημόνιο! | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Απριλίου 2017, 18:38 6 Απριλίου 2017, 18:38

«Ακούγεται αυτές τις ώρες που μιλάμε από κάποιες φωνές ότι ενδεχομένως να χρειαζόμαστε ένα νέο μνημόνιο. Μα, αυτό δεν λέγαμε το 2010, το 2011 ότι η αποτυχία αυτής της πολιτικής είναι ότι γεννάει την ανάγκη για μία νέα συνταγή ακριβώς ίδια με την προηγούμενη, για νέο μνημόνιο, για μία ανακύκλωση της λιτότητας», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη.

«Νομίζω, λοιπόν, ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή. Δεν το γνωρίζαμε όταν αναλαμβάναμε την κυβέρνηση; Βεβαίως το γνωρίζαμε», συμπλήρωσε ο υπουργός Εσωτερικών, συνεχίζοντας την αναφορά του σε ενδεχόμενο τέταρτο μνημόνιο.

«Ο λαός γνωρίζει ότι αυτοί που επιθυμούν 4ο μνημόνιο είναι το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η Ν.Δ.» 

Σε δήλωσή του, μετά από τη θύελλα που προκάλεσε η συγκεκριμένη αναφορά του, ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για «συστημικά μέσα ενημέρωσης», τα οποία «σε συνεργασία με την τρόικα εσωτερικού, το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε προσπαθούν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα».

«Αυτό το επιχειρούν με μια αποσπασματική αναφορά 30 δευτερολέπτων, από μια ομιλία διάρκειας 52 λεπτών και με μια υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτοί που επιθυμούν ένα 4ο μνημόνιο είναι το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε.

Ετικέτες: