Αθλητισμός

Άγριο «ξύλο» Μπεργκ-Ρισβάνη – Έβραζε η Λεωφόρος με τον Έλληνα άσο – Γιούχα για τις βουτιές Λάμπρου!

Άγριο «ξύλο» Μπεργκ-Ρισβάνη – Έβραζε η Λεωφόρος με τον Έλληνα άσο – Γιούχα για τις βουτιές Λάμπρου!
Έπεσε το γήπεδο με τον πρώην αμυντικό του ΠΑΟ! Γιατί τα πήρε μαζί του ο Σουηδός φορ του Τριφυλλιού και πώς αντέδρασαν οι οπαδοί με τον έτερο παλιό παίκτη των πράσινων;

Μπορεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο να μην ήταν θεαματική, όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι, με βάση τη φόρμα των δύο ομάδων, ωστόσο ήταν ένα παιχνίδι με άπλετο πάθος και πολλή ένταση μεταξύ των παικτών.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων έπαιζαν δυνατά σε όλες τις φάσεις, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες κάρτες, ενώ αν ήταν πιο αυστηρός κάλλιστα θα μπορούσε να είχε αποβάλλει παίκτες και των δύο ομάδων.

Ένα από τα ζευγάρια που ξεχώρισε στον αγώνα ήταν αυτό ανάμεσα στον Μπεργκ και τον Ρισβάνη, μιας και ο Έλληνας αμυντικός είχε επωμιστεί το δύσκολο μαρκάρισμα του Σουηδού, με τον οποίο είχε αρκετές σκληρές μονομαχίες.

Ο στόπερ του Πανιωνίου γενικά έπαιζε με περίσσιο δυναμισμό (δέχθηκε κίτρινη κάρτα για δυνατό τάκλιν στον Εμποκού), με αποτέλεσμα να τα ακούει έντονα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού όποτε έπιανε την μπάλα (ίσως έπαιζε ρόλο και το γεγονός ότι λέγεται πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό).

Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο είχε και μια αψιμαχία με τον Μπεργκ, όταν ο Σουηδός τσαντίστηκε από ένα μαρκάρισμα του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος μόλις είδε τον άσο του Τριφυλλιού να διαμαρτύρεται, εκνευρίστηκε και αντέδρασες με φωνές.

Πάντως, έντονη γιούχα ακούστηκε και για έναν ακόμα πρώην άσο του Παναθηναϊκού, τον επιθετικού Λάμπρου, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο ματς. Ο παίκτης επιχείρησε σε 1-2 φάσεις να πάρει φάουλ, βουτώντας στο χορτάρι, προκαλώντας έτσι την έντονη αντίδραση της εξέδρας, καθώς θυμίζουμε ότι ο 19χρονος είχε αποχωρήσει από τους Πράσινους με τη θέλησή του (και την προτροπή του μάνατζέρ του Λάμπου Χούτου), αρνούμενος την πρόταση ανανέωσης του Τριφυλλιού.

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments