Αθλητισμός

Αλλαγές για τίτλο και… ΑΕΚ από Λεμονή

Αλλαγές για τίτλο και… ΑΕΚ από Λεμονή
Εκτεταμένο ροτέισον με το μυαλό και στην ΑΕΚ ετοιμάζει ο Τάκης Λεμονής για το ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, που πιθανόν να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο στους ερυθρόλευκους.

​Αρκετά νέα πρόσωπα αναμένεται να έχει την Κυριακή (09/04) η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό για την 28η αγωνιστική της Super League, που πιθανότητα θα σφραγίσει το 44ο πρωτάθλημα των Πειραιωτών. 

Ο Τάκης Λεμονής σκοπεύει να αφήσει στον πάγκο παίκτες που έχουν… γράψει πολλά χιλιόμετρα το τελευταίο χρονικό διάστημα (και γενικότερα στη σεζόν), καθώς οι αλλαγές που έκανε στο ματς με την Κέρκυρα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Πλατανιά ήταν λίγες, όπου έδωσε φανέλα βασικού μόνο στους Σεμπά και Όσκαρ Καρντόσο. 

Ο 57χρονος τεχνικός είχε στο μυαλό του να κάνει «λίφτινγκ» και στην αναμέτρηση με τους «Φαίακες», αλλά τελικά δεν το έπραξε. Ωστόσο, αυτήν τη φορά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού ακολουθεί τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04, 19:30) ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. 

Οι πρώτοι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι οι Παναγιώτης Ρέτσος, Αντρέ Μάρτινς, Γιώργος Μανθάτης, Αλί Σισοκό και Τσόρι, ενώ δεν αποκλείεται να είναι βασικός και πάλι ο Όσκαρ Καρντόσο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments