Αθλητισμός

Η μεγάλη αδικία στον Λέτο και από Παναθηναϊκούς

Η μεγάλη αδικία στον Λέτο και από Παναθηναϊκούς
Μπήκε στο 65’ ο Λέτο να δει τι θα κάνει, για να κερδίσει η ομάδα του. Πως θα μπερδέψει τον αντίπαλο, πως θα ξεγελάσει τον διαιτητή, πως θα μανουβράρει μια αβανταδόρικη φάση για να έρθει το 1-0. Και τα κατάφερε, σε λιγότερο από 10 λεπτά...

Δημοσιογράφοι της πλάκας που το παίζουν αντικειμενικοί. Κέρδισε ο Παναθηναϊκός, που δεν ήταν καλύτερος, που στην έδρα του δεν έδειξε διαφορά από τον Πανιώνιο, και τους μάρανε ο διαιτητής.

Ότι καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ του Παναθηναϊκού. Πάλι όλα τα λεφτά της κριτικής είναι στο κοράκι, εκεί ποντάρουν.

Μαύρο στο κοράκι, μπράβο στον Μπεργκ που έκανε γκολ το πέναλτυ. Ο Λέτο που είναι; Στο πουθενά. Στα αζήτητα.

Μόνο αντικειμενικότητα δεν δείχνει η μη αναγνώριση της συμβολής του Λέτο στη νίκη. Γιατί να επικρίνεται μονάχα ο διαιτητής που έδωσε πέναλτυ κι όχι ο Αργεντινός που το κέρδισε.

Ή δεν είναι έτσι;

Μπήκε στο 65’ ο Λέτο να δει τι θα κάνει, για να κερδίσει η ομάδα του. Πως θα μπερδέψει τον αντίπαλο, πως θα ξεγελάσει τον διαιτητή, πως θα μανουβράρει μια αβανταδόρικη φάση για να έρθει το 1-0. Και τα κατάφερε, σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Αρνήθηκε, λέει, κανονικό πέναλτυ υπέρ του Παναθηναϊκού η μαυροφόρα που πλέον μόνο μαύρα και άραχνα δεν φοράνε, κι έδωσε ένα μουσαντένιο . Γιατί να «φταίει» ο διαιτητής κι όχι ο Λέτο; Να ‘μαστε δίκαιοι.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments