Μετά τον Λημνιό, τα μάτια στον Χατζητερζόγλου | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Απριλίου 2017, 12:36 7 Απριλίου 2017, 12:36

Στο καρνέ του Βλάνταν Ίβιτς το όνομα του Οκάν Χατζητερζόγλου της Ξάνθης είναι σημειωμένο εδώ και αρκετό καιρό.

Όπως και αυτό του Λημνιού, έτσι και του 21χρονου αμυντικού της Ξάνθης, είναι πολύ ψηλά στη λίστα ταλέντων που έχει ξεχωρίσει ο προπονητής του «Δικεφάλου» και παρακολουθούν οι άνθρωποι της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λημνιός απασχόλησε περισσότερο το τελευταίο διάστημα και τελικά ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και τον απέκτησε. Κι αυτό γιατί έπαιζε συνεχώς, σε αντίθεση με τον 21χρονο αμυντικό της Ξάνθης που έκανε την τελευταία από τις 11 συμμετοχές του φέτος στις 15 Ιανουαρίου, στο 2-0 της Ξάνθης επί του ΠΑΣ.

Ένας τραυματισμός στο μετατάρσιο τον κράτησε σχεδόν επτά εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ ήρθε και η στράτευσή του να καθυστερήσει την επανένταξή του στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρά την αδρανοποίησή του, στον Χατζητερζόγλου έφθασε η πληροφορία ότι ο ΠΑΟΚ περιμένει να τον δει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Μεταφέρθηκε στο περιβάλλον του στο περιθώριο του αγώνα Κυπέλλου στα Πηγάδια ανάμεσα στην ομάδα του και τον ΠΑΟΚ. Πληροφορίες που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει γίνει κρούση του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη ή στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ακόμη…

Πηγή: olapaok.gr

Ετικέτες: