Αθλητισμός

Ο Σάντσες δίνει μία ευκαιρία στην Άρσεναλ

Ο Σάντσες δίνει μία ευκαιρία στην Άρσεναλ
Ο Χιλιανός επιθετικός της Άρσεναλ, Αλέξις Σάντσες, προτίθεται να παραμείνει άλλον έναν χρόνο στην ομάδα, δίνοντας της μία τελευταία ευκαιρία για να ανταποκριθεί στις υψηλές του φιλοδοξίες.

​Το συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσες εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, με τους «κανονιέρηδες» να κινδυνεύουν να τον χάσουν δίχως κάποιο κέρδος, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβολαίου του με την ομάδα.

Ο 28χρονος σταρ έχει ήδη προειδοποιήσει την Άρσεναλ, για την επιθυμία του να αγωνίζεται σε μία ομάδα με πνεύμα νικητή, τη στιγμή που οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Τότεναμ, Παρί και Γιουβέντους, παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση, καιροφυλακτώντας για την απόκτηση του.

Ο Χιλανός επιθετικός έχει υπόψιν του το ενδιαφέρον της Τσελσι αλλά παράλληλα σέβεται την επιθυμία της ομάδας του να μην τον πουλήσει στην συμπολίτισσα το φετινό καλοκαίρι, παραχωρώντας μία τελευταία ευκαιρία στου «κανονιέρηδες» για να συμβαδίσουν με τις δικές του φιλοδοξίες.

Σε αντίθετη περίπτωση αναμένεται να μετακινηθεί στο Βόρειο Λονδίνο ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της Άρσεναλ στον Σάντσες, περιλαμβάνει ένα ποσό της τάξεως των 250 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα, με τις προτεραιότητες του παίκτη ωστόσο να μην επικεντρώνονται τόσο στον οικονομικό τομέα.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments