Αθλητισμός

Ομπράντοβιτς: “Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω…”

Ομπράντοβιτς: “Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω…”
Η συνολική εικόνα της Φενέρ απέναντι στην Μπαρτσελόνα δεν άρεσε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και θέλει να το αλλάξει ενόψει Playoffs.

​Η Φενερμπαχτσέ χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει τελικά 68-65 της Μπαρτσελόνα και με μειωνέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη φάση των Playoffs της Euroleague.

Mετα το φινάλε του αγώνα με τους Καταλανούς, ο Ομπράντοβιτς είπε: «Ξέραμε ότι στην κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε, δεν εξαρτώνταν όλα από εμάς.

Είπα στους παίκτες ότι παίξαμε τελείως διαφορετικά απ’ ότι παίζουμε στις προπονήσεις. Και μιλάω για την επίθεση. Κάναμε πολλά λάθη, κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ αλλά τα ποσοστά μας ήταν πολύ άσχημα. Βρήκαμε τον τρόπο να νικήσουμε επειδή παίξαμε σκληρά και με θέληση.

Αυτό είναι καλό. Αυτό είναι προφανές ότι θα πρέπει να αλλάξει στα Playoffs, ειδικά ο τρόπος με τον οποίον παίζουμε στην επίθεση.

Είχαμε 88-59 στο Index Rating και κερδίσαμε μόνο με τρεις πόντους διαφορά. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το βλέπω αυτό. Εύχομαι να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε τους πάντες υγιείς στα Playoffs».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments