Αθλητισμός

Viral: Η φωτογραφία του Ζοτς που κάνει – ξανά – το γύρο του διαδικτύου (pic)

Viral: Η φωτογραφία του Ζοτς που κάνει – ξανά – το γύρο του διαδικτύου (pic)
Χθες βράδυ ο κόσμος του Παναθηναϊκού έμαθε πως τελικά η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει το "τριφύλλι". Και... ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία. Δείτε τη.

Εντελώς αναπάντεχα χθες βράδυ ο κόσμος του Παναθηναϊκού έμαθε πως τελικά η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει το “τριφύλλι” στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, με στόχο μια θέση στο φάιναλ φορ.

Φυσικά, η παρουσία του τεράστιου Ζοτς στον πάγκο της τουρκικής ομάδας κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερα τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Κακά τα ψέματα, ο Σέρβος είναι και ο μοναδικός λόγος που μπορεί να… ανησυχεί ο Παναθηναϊκός. Διότι, σε διαφορετική περίπτωση, η φανέλα του τριφυλλιού με εκείνη της Φενέρ δεν έχουν καμία σχέση.

Από χθες το βράδυ λοιπόν, μια βόλτα στα social media εκεί γύρω στα μεσάνυχτα θα σε έπειθε πως ο κόσμος ανυπομονεί για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Και μια φωτογραφία απ’ τα… παλιά έκανε και πάλι την εμφάνισή της και έγινε εκ νέου viral.

Είναι η φώτο που ο Ζοτς επέστρεψε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος και κοιτούσε με δέος το πανό που του είχαν ετοιμάσει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Φυσικά, μαζί με τη φωτογραφία υπήρχαν και σχόλια πως ο Ομπράντοβιτς είναι ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά θα τον… στεναχωρήσουν.

Δείτε τη φώτο:

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζοτσ η επιστροφη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments