Ελλάδα

Μπλεξίματα με την αστυνομία για τον σέξι Κρητικό αγρότη

Μπλεξίματα με την αστυνομία για τον σέξι Κρητικό αγρότη
Είχε επιτεθεί στην αστυνομία κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου.

Ο Κρητικός αγρότης που είχε γίνει viral, Στάθης Στιβακτάκης, που είχε αναστατώσει τον γυναικείο πληθυσμό, έχει μπλεξίματα με τον νόμο.

Ο Στιβακτάκης είναι ένας από τους τρεις κατηγορούμενους των επιθέσεων εναντίον αστυνομικών και φθορών σε κλούβα των ΜΑΤ.

Ο σέξι Κρητικός αγρότης είχε ανέβει στην Αθήνα μαζί με συναδέλφους του για να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στην Πλατεία Βάθη. Κατά τη διάρκεια αυτού, οι αγρότες από την Κρήτη συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι αγρότες τους επιτέθηκαν με τις κατσούνες με τα ΜΑΤ να απαντούν με χρήση χημικών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας τρεις ημεδαποί, 20, 25 και 37 ετών, ως δράστες επιθέσεων εναντίον αστυνομικών και φθορών σε υπηρεσιακό λεωφορείο, πράξεις που τελέστηκαν την 8 Μαρτίου 2017, κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου αγροτών στην Πλατεία Βάθη. Κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση – αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού κατά συναυτουργία, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, απόπειρας διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments