Αθλητισμός

Ανάσταση! Κατατέθηκε και ψηφίζεται άμεσα στη Βουλή η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ (pics)

Ανάσταση! Κατατέθηκε και ψηφίζεται άμεσα στη Βουλή η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ (pics)
Νοκ – άουτ ο Βασιλόπουλος και παρεούλα του – Η Κυβέρνηση τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στην ΑΕΚ - Δείτε τι αναφέρει η ρύθμιση και ποιοι την υπογράφουν.

​Σημαντική ημέρα η χθεσινή για το γήπεδο της ΑΕΚ. Χθες (7/4) κατατέθηκε στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει άμεσα και σε ψηφοφορία, η τροπολογία που θα δώσει λύση στο θέμα των υψομέτρων για την Αγια Σοφιά.

Η συγκεκριμένη τροπολογία εντάχθηκε στο νομοσχέδιο που αφορά τους δασικούς χάρτες και φέρει τις υπογραφές πέντε υπουργών. Έτσι ο Βασιλόπουλος και η παρεούλα του βγαίνουν νοκ άουτ, καθώς μέσω της συγκεκριμένης τροπολογίας δεν μπορεί πλέον να πιπιλά την καραμέλα με τα υψόμετρα και πάμε φουλ για την Αγιά Σοφιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τροπολογία όπως και ο νόμος στον οποίο περιέχεται έφτασε στη Βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος, έχοντας τις υπογραφές 5 Υπουργών της Κυβέρνησης, που την έχουν συντάξει.

Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να ψηφιστεί και σε 10 μέρες δημοσιεύεται σε ΦΕΚ και τίθεται και ισχύ. Η τροπολογία είναι ακριβώς αυτή που είχε αποκαλύψει ο Αλέκος Φλαμπουράρης και αφαιρεί απο τους Δήμους την υποχρέωση έγκρισης υψομετρικής μελέτης για αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την χώρα χωρητικότητας άνω των 15.000 θεατών.

Η κυβέρνηση λοιπόν κράτησε τον λόγο της και ο… αγωνιστής δήμαρχος έμεινε να κλαίγεται με την παρεούλα του και με μια μήνυση στην πλάτη για αυτόν και τους συνεργούς του.

Χωρίς να είναι φωτογραφικό για να μην κινδυνεύει από προσφυγές των γραφικών στο ΣΤΕ ισχύει για την Αγιά Σοφιά όπως φαίνεται από την εξης πρόταση: “η διάταξη εφαρμόζεται και επι εκκρεμών επί την έναρξη….”

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments