Αθλητισμός

Απίστευτος διάλογος Παπανικολάου και Παππά, έδωσαν ραντεβού στην Πόλη

Απίστευτος διάλογος Παπανικολάου και Παππά, έδωσαν ραντεβού στην Πόλη
Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Νίκος Παππάς έδειξαν τον δρόμο! Οι δύο Ελληνες άσοι έδειξαν πως δεν επηρεάζονται από την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των «αιωνίων» κι έδωσαν ραντεβού στον τελικό της Euroleague.

​Ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού και ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού συνυπήρξαν για λίγα λεπτά στην Super Euroleague της Nova κι έστειλαν μήνυμα ενότητας.

«Αρχικά να ευχηθώ να πάει η ομάδα μου στο Final Four. Με τον Κώστα (σ.σ. Σλούκα) έχω αδερφικές σχέσεις από όταν ήμασταν μικροί, αλλά το καλό για το ελληνικό μπάσκετ είναι να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four.

Ο Νίκος (σ.σ. Παππάς) πέρασε ένα κομμάτι με τα πάνω και τα κάτω του, δεν είχε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, αλλά από την άμυνα και παρά το επιθετικό του ταλέντο, βρέθηκε στο παρκέ. Του αξίζουν συγχαρητήρια, του εύχομαι να είναι υγιής και να καταφέρει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, αρκεί να μην έρχονται σε αντιπαράθεση με εκείνα του Ολυμπιακού», δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος έκανε… πάσα στον Νίκο Παππά. 

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό που έχει καταφέρει είναι τεράστιο.

Εχει καταφέρει με ρόστερ Ελλήνων παικτών που αν δεν έχουν βγει από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού, καθιερώθηκαν σε αυτόν, να πάρει σχετικά εύκολα το πλεονέκτημα έδρας.

Καμιά φορά βλέπω την πεντάδα του με τους Ελληνες και την ζηλεύω.

Μακάρι κάποια στιγμή να γίνει αυτό και στη δική μας ομάδα. Αρκετά με τις περιφρονήσεις (σ.σ. είπε αστειευόμενος), θα τα πούμε στο Final Four», ανέφερε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments