Αθλητισμός

Βιγιαρεάλ – Μπιλμπάο 3-1

Βιγιαρεάλ – Μπιλμπάο 3-1
Η Βιγιαρεάλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο "εξάποντο" Ευρώπης με τη Μπιλμπάο (3-1) του Βαλβέρδε, ξεφεύγοντας στο +4.

​Την ανοδική του πορεία συνεχίζει το “κίτρινο υποβρύχιο”, που πανηγύρισε το πέμπτο τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές κι εδραιώνεται πλέον στην 5η θέση της Primera Division. 

Η ομάδα του Φραν Εσκριμπά, αν κι αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα στο τελευταίο 20λεπτο, πήρε σπουδαία νίκη υποδεχόμενη τη Μπιλμπάο στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος κι έτσι ξέφυγε στο +4 από το συγκρότημα του Βαλβέρδε, ενώ πλησίασε στο -4 τη Σεβίλλη στην τετράδα η οποία οδηγεί στο Champions League.

Βέβαια ακόμη και η είσοδος στην πεντάδα ενδέχεται να δώσει εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εφόσον το τρόπαιο καταλήξει εκ νέου σε ισπανικό σύλλογο. 

Από το 17′ πήρε κεφάλι στο σκορ η Βιγιαρεάλ με το τέρμα του Βίκτορ Ρουίθ, ο οποίος πάντως αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 74′ για ένα σκληρό φάουλ στον Ινιάκι Γουίλιαμς. Μόλις στο 20′ όμως οι Βάσκοι απάντησαν με τον Λαπόρτε, σε ένα ματς που ήταν συναρπαστικό από την αρχή ως το τέλος. 

Η Βιγιαρεάλ ωστόσο έδειξε πως το ήθελε περισσότερο και ήταν πιο αποφασιστική, με το καλημέρα της επανάληψης ο Μπακαμπού έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ο Αντριάν στο 58′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments