Αθλητισμός

Διπλό μπαμ με “Βύντρα” ο Παναθηναϊκός !

Διπλό μπαμ με “Βύντρα” ο Παναθηναϊκός !
Τι προβλέπει το πλάνο του τεχνικού διευθυντή για την ενίσχυση της άμυνας; Ποιοι φεύγουν και ποιοι παίκτες "ειδικών αποστολών" έρχονται;

Οι Διαμαντής Χουχούμης, Νίκος Μαρινάκης και Τζιαντομένικο Μέστο, δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και οι Πράσινοι κοιτάζουν πώς θα ενισχύσουν τα άκρα της άμυνάς τους.

Οι Πράσινοι ψάχνουν για δύο μπακ που θα έχουν περισσότερο αμυντικά προσόντα και, όπως λέγεται, θέλουν έναν “Φύσσα” για αριστερά κι έναν “Βύντρα” για δεξιά, μιας και οι Νίκλας Χουλτ και Ουσμάν Κουλιμπαλί φημίζονται πιο πολύ για τις επιθετικές τους αρετές.

Όσον αφορά τα ονόματα που εξετάζονται, η περίπτωση του 27χρονου Ντοριάν Λεβέκ της Γκινγκάμπ αρέσει πολύ για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά, δεν είναι εύκολη μεταγραφή, μιας και ο παίκτης θα προσελκύσει κι άλλες ομάδες το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Από την ελληνική αγορά, απασχολεί ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο δεξιός μπακ του Πανιωνίου, που κάνει εξαιρετκή σεζόν, ενώ έχει ακουστεί και ο Γιώργος Μύγας του Παναιτωλικού, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν μπορεί να αποκτηθεί εύκολα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments