Αθλητισμός

Η Σίτι επιστρέφει για Μπονούτσι

Η Σίτι επιστρέφει για Μπονούτσι
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει θέσει ως προτεραιότητα εν' όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, την απόκτηση ενός σκληροτράχηλου κεντρικού αμυντικού, με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να αποτελεί βασικό στόχο.

​O Πεπ Γκουαρντίολα έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ιταλού αμυντικού της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι, προορίζοντας τον για παρτενέρ του Τζον Στόουνς.

Παρά την εντυπωσιακή επιστροφή στη δράση του Βινσέντ Κομπανί, στον αγώνα απέναντι στην Τσέλσι, η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής με έναν πρωτοκλασάτο παίκτη, παραμένει προτεραιότητα για τον Καταλανό τεχνικό.

Ο Τζον Στόουνς χαίρει της εκτίμησης και της αμέριστης εμπιστοσύνης του Γκουαρντιόλα, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους αμυντικούς με τη μπάλα στα πόδια, χρήζει ωστόσο επιτακτικής ανάγκης η πλαισίωση του με έναν πιο σκληρό και δυναμικό αμυντικό.

Σημειώνεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι κινήθηκε για την απόκτηση του Μπονούτσι στο παρελθόν, με τις προσπάθειες της ωστόσο να προσκρούουν σε τείχος, καθώς η Γιουβέντους δε διαπραγματευόταν την πώληση του παίκτη.

Εντούτοις, οι ελπίδες της Σίτι έχουν πυκνώσει μετά τον τσακωμό του Ιταλού με τον προπονητή του, Μαξ Αλέγκρι, ενώ ακόμη και αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για την μεταγραφή του παίκτη, αναμφίβολα η Σίτι θα προσανατολιστεί στην απόκτηση ενός αμυντικού με αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

«Ο αμυντικός πρέπει να είναι σκληρός και δυνατός. Μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει παίκτες σαν τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Λουκάκου και τον Κόστα», επισήμανε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments