Ο Τσίπρας ανακοινώνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Απριλίου 2017, 05:25 8 Απριλίου 2017, 5:25

Οι επίσημες εξαγγελίες για την ανάπλαση της «Νέας Αθήνας» αναμένονται μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, μέσα στις οποίες θα περιλαμβάνεται και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή.

Εδώ και λίγα 24ωρα εξάλλου ο πρωθυπουργός έχει πάρει στα χέρια του από τα αρμόδια υπουργεία το τελικό σχέδιο των επικείμενων αναπλάσεων στον κεντρικό ιστό της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή εκείνο που λέγεται είναι ότι ο κ.Τσίπρας φέρεται να έχει ήδη ζητήσει από τους στενούς συνεργάτες του να προετοιμάσουν άμεσα και τις ομάδες εργασίας ανά εμπλεκόμενου στο πρότζεκτ υπουργείο, ώστε μετά το Πάσχα να προετοιμαστεί και το νομοθετικό πλαίσιο, πάνω στο οποίο θα στηριχτεί το πρότζεκτ της «Νέας Αθήνας». 

Πρόθεση της κυβέρνησης εξάλλου είναι το σύνολο του νομοθετικού πλαισίου να είναι έτοιμο για να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, ως τον Ιούλιο. 

Πολύ «ζεστά» έχει υποδεχτεί το σχέδιο για τη «Νέα Αθήνα» και ο Γιώργος Καμίνης κάτι που δείχνει προφανώς και τις προθέσεις του για τη συνέχεια, αφενός γιατί θα γίνει μία μεγάλη ανάπλαση στην πρωτεύουσα κι αφετέρου γιατί θα απεγκλωβιστεί ο Δήμος από τη «Διπλή Ανάπλαση».

Ετικέτες: