Αθλητισμός

Πρίφτης: «Ό,τι καλύτερο μπορούμε κόντρα στην ΑΕΚ»

Πρίφτης: «Ό,τι καλύτερο μπορούμε κόντρα στην ΑΕΚ»
Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως δεν έχει παράπονα από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με το Λαύριο.

Μετά την ήττα από το Λαύριο ο κόουτς Πρίφτης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο Λαύριο για νίκη του και την εμφάνιση που έχει όλη τη χρονιά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, βγάλαμε ενέργεια, δεν είχαμε συνέπεια. Δώσαμε εύκολους πόντους από επιπόλαια λάθη και χάσαμε αμυντικά ριμπάουντ. Αυτά έδωσαν σχεδόν τους μισούς πόντους του Λαυρίου. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών απλώς πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω. Είμαστε λίγοι, έχουμε ελλείψεις, να δώσουμε το 100%, ό,τι καλύτερο μπορούμε όλοι για το τελευταίο σουτ που έχουμε, με την ΑΕΚ, για την τέταρτη θέση» και σε ερώτηση που του έγινε για τον Ζερμέιν Τέιλορ απάντησε: «Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό, θα ενημερωθείτε από τη διοίκηση επίσημα. Είναι θέμα της διοίκησης περισσότερο. Θα δούμε…».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ είπε: «Έπρεπε να κερδίσουμε για την τέταρτη θέση, αλλά δεν βγάλαμε στο παρκέ αυτά που είχαμε πει. Δεχθήκαμε πολλούς πόντους από λάθη και χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, ήταν σχεδόν οι μισοί πόντοι του Λαυρίου. Κάναμε μια απέλπιδα προσπάθεια στο τέλος, αλλά δεν το γυρίσαμε. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία με την ΑΕΚ. Πρέπει να δούμε τι κάναμε σωστά και τι όχι. Καλή συνέχεια στο Λαύριο» και για το ματς με την ΑΕΚ συμπλήρωσε:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αν είναι να τα παρατήσουμε, ας φύγουμε από τώρα… Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας και εμείς θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να πάρουμε τη νίκη και την τέταρτη θέση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments