Αθλητισμός

Τα ανατρέπει όλα ο Μαρινάκης: Πρωτοφανές αυτό που θα συμβεί στον Ολυμπιακό !

Τα ανατρέπει όλα ο Μαρινάκης: Πρωτοφανές αυτό που θα συμβεί στον Ολυμπιακό !
Μεγάλες αλλαγές φέρνει στον Πειραιά ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.

Ένα από τα μεγάλα κέρδη του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν -και ίσως το μοναδικό θετικό στοιχείο για το οποίο θα μνημονεύουν τον Πάουλο Μπέντο στο Λιμάνι- είναι η ανάδειξη ορισμένων ταλαντούχων Ελλήνων νεαρών παικτών (Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ρέτσος, Νικολάου κ.λπ.).

Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι Ερυθρόλευκοι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς σκοπεύουν να συνεχίσουν να επενδύουν στους Έλληνες παίκτες με ορίζοντα το μέλλον. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό του χρόνου να παρουσιαστεί ένας αμιγώς ελληνικός Ολυμπιακός, με τουλάχιστον έξι Έλληνες παίκτες στη βασική ενδεκάδα, όπως είναι η μεγάλη επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ενδεικτική, άλλωστε, της παραπάνω πρόθεσης των Πειραιωτών είναι η εξέλιξη της υπόθεσης του Ζαν-Λουί Λεκά, του τερματοφύλακα που γράφτηκε έντονα ότι ο Ολυμπιακός κοιτά για τη θέση του τερματοφύλακα.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Γάλλο, αλλά αντίθετα οι Ερυθρόλευκοι θα φέρουν πίσω από τον δανεισμό του στον Πανιώνιο τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Στέφανο Καπίνο στο ως δίδυμο γκολκίπερ.

Οι πρωταθλητές θέλουν πολύ να βασιστούν τη νέα σεζόν σε καλούς Έλληνες παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι σήμερα γράφτηκε ότι προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Απόστολος Βέλλιος, ενώ ήδη σας έχουμε γράψει για την επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στο ρόστερ το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments