Αθλητισμός

Τρομερή ατάκα Μάριν για Φορτούνη!

Τρομερή ατάκα Μάριν για Φορτούνη!
Ο Γερμανός άσος μίλησε για την συνεργασία του με τον Κώστα Φορτούνη, για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αλλά και για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Μάριν:

Για το αν ανυπομονούν στην ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ναι, φυσικά! Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση, όλα είναι στο χέρι μας να τελειώσουμε τη σεζόν την Κυριακή».

Για το αν θα επηρεάσει τις ισορροπίες του αγώνα το γεγονός πως ο Λεβαδειακός δίνει μάχη για την παραμονή: «Ίσως, αλλά για κάθε σύλλογο που παίζει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Κάθε ομάδα θα δίνει τα πάντα όταν παίζει μαζί μας, φυσικά για αυτούς είναι ακόμα πιο δύσκολα τώρα και χρειάζονται βαθμούς, αλλά εμείς θα πάμε εκεί να κερδίσουμε το παιχνίδι και να γίνουμε πρωταθλητές».

Για τη συνεργασία του με τον Φορτούνη: «Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας. Είμαι χαρούμενος που έχω έναν τέτοιο παίκτη δίπλα μου στον αγωνιστικό χώρο. Τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός αυτού, είμαστε καλοί φίλοι και συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Οπότε, μπορούμε να περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα».

Για το τι παραπάνω θα ήθελε την επόμενη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Δεν σκεφτόμαστε την επόμενη σεζόν, όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στην Κυριακή για να γίνουμε πρωταθλητές και μετά έχουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με δύο τίτλους, είναι πολύ σημαντικό. Μετά θα δούμε τι θα συμβεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments