“Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης” στον 11ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Δήμου Περιστερίου | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Απριλίου 2017, 10:54 8 Απριλίου 2017, 10:54

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το “Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης” στον 11ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Περιστερίου.

Γονείς και φίλοι επισκέφτηκαν το σταθμό, προκειμένου να αγοράσουν για τους αγαπημένους τους χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με πολύ αγάπη από όλο το προσωπικό.

Τα παιδιά βοήθησαν τους γονείς τους να διαλέξουν δώρα, κεράστηκαν γλυκές και αλμυρές γεύσεις και διασκέδασαν στην αυλή.

Στο παζάρι παρευρέθησαν η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου Ξένη Κορόγιαννη, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης, η διευθύντρια των παιδικών σταθμών Βασιλική Διονυσοπούλου και παιδαγωγοί των παιδικών σταθμών της πόλης μας.

Ο κα Κορόγιαννη ευχαρίστησε όσους τίμησαν με την παρουσία τους και συνέδραμαν στο φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για να ανθίσουν πολλά χαμόγελα σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού για την υπευθυνότητα και την προθυμία τους, την κα Βασιλάκη Βασιλική, την κα. Διονυσοπούλου Ανδριάνα, την κα. Δούβρη Μαρία, την κα Κορδαλή Μαρία, την κα Σκούρτη Σταματία, την κα Τσάση Γεωργία, καθώς επίσης και την κα Ξεκάρφωτου Μαρία, την κα Αρδούνη Γεωργία, την κα Κάμαρουτς Μιχαέλα και τον κο Δράμαλη Πασχάλη.

Ετικέτες: