Ελλάδα

H Μπέτυ Μπαζιάνα στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Γερμανού προέδρου (pics)

H Μπέτυ Μπαζιάνα στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Γερμανού προέδρου (pics)
Tο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Γερμανού Προέδρου Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όπου τις εντυπώσεις έκλεψε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Σε ευχάριστο κλίμα παρατέθηκε το επίσημο δείπνο στο Προέδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Γερμανού Προέδρου Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ το βράδυ της Παρασκευής, όπου τις εντυπώσεις έκλεψε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Η κυρία Μπαζιάνα εμφανίστηκε στο πλευρό του πρωθυπουργού, φορώντας ένα κυπαρισσί μίντι φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με nude γόβες κι ένα μαύρο clutch bag.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν σε αρχαιοελληνικό στυλ, ενώ είχε τονίσει τα χείλη της με ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Η  Ελκε Μπύντενμπεντερ εμφανίστηκε με ένα σύνολο που αποτελούνταν από φόρεμα και ασορτί πανωφόρι, στο χρώμα του μπλε – ασημί, το οποίο συνδύασε με πέρλες στον λαιμό της και nude γόβες.

Οι δυο γυναίκες φάνηκε να έχουν μία πολύ καλή χημεία μεταξύ τους, αφού δεν σταμάτησαν να μιλάνε και να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments