Διεθνή

Αντιπρόεδρος SPD: Καλύτερα για την Ελλάδα αν εκλεγεί ο Σουλτς

Αντιπρόεδρος SPD: Καλύτερα για την Ελλάδα αν εκλεγεί ο Σουλτς
Τόνισε ότι η λιτότητα δεν πρέπει να καταστρέψει την Ευρώπη.

Θετική εξέλιξη για την Ελλάδα θεωρεί την εκλογή του Μάρτιν Σουλτς, ο αντιπρόεδρος του SPD.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα ήταν θετική για την Ελλάδα η εκλογή του Μάρτιν Σουλτς, ο Τόρστεν Σάφερ- Γκούμπελ είπε σε εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα: “Θα είναι καλύτερα. Θα είναι δύσκολος ο δρόμος αλλά θα τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να καταστρέψει την Ευρώπη η λιτότητα”.

Σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης υποστήριξε ότι “η Γερμανία μπορεί να προοδεύσει μόνο αν προοδεύσει η Ευρώπη και μέσα σε αυτή βρίσκεται και η Ελλάδα. Στην Ευρώπη ο ένας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον άλλο. Αν εκλεγούν τα Σοσιαλδημοκρατικά κόμματα σε Γερμανία και Γαλλία τότε μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά”.

Ο κ. Γκούμπελ μίλησε για το επιτυχημένο project της Ενωμένης Ευρώπης, το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ειρήνη και την ευμάρεια και τόνισε ότι “η δεύτερη υπόσχεση, η ευμάρεια έχει καταρρεύσει και αυτό γιατί δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση, δεν βρήκαμε κοινή απάντηση στο πρόβλημα”.

“Τα θέματα στα οποία θα πρέπει να δώσουμε βαρύτητα είναι η κοινωνική συνοχή και οι εργασιακές σχέσεις» είπε ο αντιπρόεδρος του SPD και πρόσθεσε «για μας ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο της Ευρώπης και όχι οι αγορές. Χρειαζόμαστε περισσότερη ισότητα και όχι ανισότητα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments