Διεθνή

Βίντεο από την επίθεση στη Στοκχόλμη: Τρέχει πανικόβλητος ο κόσμος

Βίντεο από την επίθεση στη Στοκχόλμη: Τρέχει πανικόβλητος ο κόσμος
Το βίντεο είναι τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας ενός από τα καταστήματα του πιο κεντρικού πεζόδρομου της Στοκχόλμης, που βρέθηκε στο στόχαστρο του τρομοκράτη.

Ένα βίντεο τραβηγμένο από τις κάμερες ασφαλείας ενός μαγαζιού ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τον τρόμο που έζησαν οι περαστικοί από τον δρόμο που έγινε η δολοφονική επίθεση του φορτηγού στη Στοκχόλμη.

Στο βίντεο φαίνονται δεκάδες άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, παιδιά και μωρά στα καρότσια, να κάνουν αμέριμνοι την βόλτα τους και να χαζεύουν βιτρίνες, όταν ξαφνικά προσπαθούν πανικόβλητοι να τρέξουν να σωθούν. Φεύγουν από τον πεζόδρομο, κάνουν στην άκρη, μπαίνουν στα μαγαζιά και κλάσματα δευτερολέπτου μετά ένα φορτηγό φαίνεται στο πλάνο να περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα – τέτοια που καταλαβαίνεις πως όποιος βρέθηκε στο δρόμο του, ήταν αδύνατο να ξεφύγει! 

Το βίντεο είναι τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας ενός από τα καταστήματα του πιο κεντρικού πεζόδρομου της Στοκχόλμης, που βρέθηκε στο στόχαστρο του τρομοκράτη. Αρχικά δείχνει τους πεζούς να περπατούν αμέριμνοι και περίπου στο 25ο δευτερόλεπτο, όλα αλλάζουν.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments