Αθλητισμός

Διεθνής ξεφτίλα για τις κρυφές κάμερες στην Εθνική ομάδα!

Διεθνής ξεφτίλα για τις κρυφές κάμερες στην Εθνική ομάδα!
Η απίστευτη αποκάλυψη της παρακολούθησης με κρυφές κάμερες σε ΕΠΟ κι Άγιο Κοσμά, ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα.

​Σοκ προκάλεσαν τα δύο νέα πορίσματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την ΠΔΕ της ΕΠΟ, σχετικά με τις κρυφές κάμερες τόσο στο Πάρκο Γουδή, όσο όμως και στις προπονητικές εγκαταστάσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ώστε να παρακολουθούν την Εθνική ομάδα, από την εποχή ακόμη του Σάντος. 

Η… χάρη μας μάλιστα ξεπέρασε και τα ελληνικά σύνορα κι είναι ενδεικτικό ένα περιστατικό που έλαβε χώρα χθες στον Άγιο Κοσμά. Στο πλαίσιο του φιλικού ανάμεσα στην Εθνική U16 κι ομάδας προσφύγων που φιλοξενείται στις Δομές Αττικής, ήρθαν στην Αθήνα εκ μέρους της UEFA ο Ολλανδός Ρουντ Ντέκτερ (επικεφαλής εκπαίδευσης προπονητών) κι ο Ελβετός Ολιβιέ Ντολιά (Football Development Manager). Κι αυτό διότι το φιλικό εντάχθηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων σχολής προπονητών UEFA Elite Youth A (5-12/4). 

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, η σύζυγος του ενός εκ των δύο απεσταλμένων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, επικοινώνησε με τον άντρα της και του είπε: “Πρόσεχε γιατί σε βλέπω”! Στην αρχή το στέλεχος της UEFA σάστισε και στη συνέχεια η γυναίκα του, του εξήγησε ότι του έκανε πλάκα.

Είχε διαβάσει εξάλλου στο ίντερνετ ότι στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής λειτουργούσε σύστημα παρακολούθησης, ώστε να παρακολουθούνται οι διεθνείς και οι προπονητές, καθώς η είδηση μεταδόθηκε και σε ΜΜΕ του εξωτερικού.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments