Αθλητισμός

Να κάνει το πρώτο βήμα για την κούπα ο Ολυμπιακός

Να κάνει το πρώτο βήμα για την κούπα ο Ολυμπιακός
Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας της δίνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού που φιλοξενεί (19:30 Cosmotesport 6) την Μπούρσα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ.

​Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που έχουν διαγράψει φέτος στην διοργάνωση και να πάρουν την καθαρή νίκη που θα τους δώσει και το προβάδισμα στο επαναληπτικό των δύο ομάδων το Μεγάλο Σάββατο στην Προύσα.

Για τον Μπράνκο Κοβάσεβιτς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Σέρβος τεχνικός στην συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης σημείωσε τα εξής: «Οι δύο καλύτερες ομάδες φέτος στο Challenge Cup έφτασαν στον τελικό. Για εμάς η Ευρωπαϊκή χρονιά ας πούμε ότι ξεκίνησε στη Μπούρσα με το διεθνές τουρνουά και θα ολοκληρωθεί εκεί στον δεύτερο τελικό. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από τον αντίπαλό μας. Θεωρώ ότι ο κόσμος που θα έρθει αύριο στο Ρέντη αλλά και στον επαναληπτικό στη Τουρκία θα απολαύσει βόλεϊ υψηλού επιπέδου που είναι πολύ σημαντικό για το άθλημά μας».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν ξεχωρίζει κάποια αθλήτρια την Μπούρσα ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Όχι, όπως είπε και ο συνάδελφος μου δεν είναι μόνο μία ή δύο αθλήτριες αλλά όλη η ομάδα που αγωνίζεται. Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο. Γνωριζόμαστε πολύ καλά, όμως μία στιγμή έμπνευσης ή μιας παίκτριας μπορεί να κάνει την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο».

Πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει σημειωθεί sold out και το κλειστό του Ρέντη θα είναι κατάμεστο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments