Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η 12άδα που έζησε τον τελικό του ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η 12άδα που έζησε τον τελικό του ΟΑΚΑ!
Απόψε το βράδυ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ τίθενται ξανά αντιμέτωποι σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος, με την τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων να χρονολογείται πριν τρία χρόνια, στον τελικό του ΟΑΚΑ. Πάμε να δούμε πόσο έχουν αλλάξει οι δύο ομάδες από τότε.

​Στις 26/4 του 2014 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό κυπέλλου της σεζόν 2013-14. Ένα ματς με συμβολική σημασία, καθώς την περίοδο εκείνη οι σχέσεις των ιδιοκτητών των δύο ομάδων, Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδη, ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο, δεδομένο μάλιστα που επιβεβαιώθηκε από το γεγονός πως παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ αναζητούσε τον πρώτο του τίτλο μετά από 11 χρόνια, ενώ ο Παναθηναϊκός ήθελε να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά το 2010. 

Ο τελικός πάντως εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με το Μάρκους Μπεργκ να πετυχαίνει χατ-τρικ και να οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε επιβλητική νίκη με 4-1 και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ας δούμε όμως πόσο έχουν διαφοροποιηθεί τα ρόστερ των δύο ομάδων από τότε, ποιοι έμειναν και ποιοι έχουν «κουνήσει» μαντήλι, βλέποντας την ενδεκάδα εκείνου του ματς.

Το τριφύλλι στο στήθος συνεχίζουν να φοράνε οι Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Ζέκα και Μπεργκ, ενώ με τα ασπρόμαυρα συνεχίζουν οι: Γλύκος, Κουλούρης, Κάτσε, Κίτσιου.

Πάντως, στα ρόστερ των δύο ομάδων είναι ακόμα και σήμερα οι Αθανασιάδης, Χουχούμης, Κλωναρίδης και Μαρινάκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας (Κουλούρης 77′), Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Λάζαρ (Λίνο 55′), Κάτσε, Κίτσιου, Στοχ, Λούκας (Βούκιτς 55′), Σαλπιγγίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Κοτσόλης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Ζέκα, Αμπέντ (Λαγός 75′), Πράνιτς, Καρέλης (Ατζαγκούν 71′), Μπεργκ (Πέτριτς 89′).

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments