Απογοητευμένη από την Ιβάνκα Τραμπ είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Απριλίου 2017, 09:50

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον είναι απογοητευμένη από την κόρη του Αμερικανού Προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ, την οποία έχει συναντήσει πολλές φορές, όπως δηλώνει.

«Έχουμε συναντηθεί στο παρελθόν αρκετές φορές. Και οι δύο μεγαλώσαμε στη Νέα Υόρκη και έχουμε κοινούς φίλους», δήλωσε η 32χρονη ηθοποιός, προσθέτοντας ότι θεωρούσε την Ιβάνκα «εύγλωττη, έξυπνη και ενδιαφέρουσα».

Τώρα όμως, δηλώνει απογοητευμένη, κάνοντας λόγο για παλιομοδίτικες απόψεις της Ιβάνκα, ιδίως σε ό,τι αφορά την εικόνα της γυναίκας που κατ’ επανάληψη εκφράζει η κόρη και σύμβουλος του Προέδρου Τραμπ στις συνεντεύξεις της. Φυσικά, διευκρινίζει ότι καταλαβαίνει την περίπλοκη θέση στην οποία βρίσκεται η 35χρονη κόρη του Τραμπ αλλά «έχει την ευκαιρία να κάνει τη μεγάλη διαφορά σχολιάζοντας ή όχι κάτι. Αυτό είναι ένα μυστήριο για μένα».


Πριν από λίγο καιρό η Γιόχανσον έπαιξε σε ένα σκετς στη σατιρική εκπομπή «Saturday Night Live» σατιρίζοντας την Ιβάνκα Τραμπ, κατά την οποία η Πρώτη Κόρη διαφημίζει το άρωμα «Complicit» (Συνένοχη), ενώ κλείνοντας το σκετς ακουγόταν μία φωνή που έλεγε «για τη γυναίκα που μπορεί να τα τελειώσει, αλλά δεν το κάνει»


.