Αθλητισμός

Αναποφάσιστος ο Κωστένογλου, “ανοιχτές” πολλές θέσεις…

Αναποφάσιστος ο Κωστένογλου, “ανοιχτές” πολλές θέσεις…
​Τα προβλήματα τραυματισμών σε συνδυασμό και με την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα με τον Παναιγιάλειο, υποχρέωσαν τον Νίκο Κωστένογλου να δείξει αναποφάσιστος αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, τουλάχιστον μέχρι και χθες, στην τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων». Ο 47χρονος προπονητής αναζητά τον αντικαταστάτη του Μπάμπη Παυλίδη, ενώ προβληματίζει και από την ετοιμότητα του Χρήστου […]

​Τα προβλήματα τραυματισμών σε συνδυασμό και με την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα με τον Παναιγιάλειο, υποχρέωσαν τον Νίκο Κωστένογλου να δείξει αναποφάσιστος αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, τουλάχιστον μέχρι και χθες, στην τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».

Ο 47χρονος προπονητής αναζητά τον αντικαταστάτη του Μπάμπη Παυλίδη, ενώ προβληματίζει και από την ετοιμότητα του Χρήστου Μπούρμπου, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον ώμο και εφόσον δεν αγωνιστεί θα τον αντικαταστήσει ο Μανώλης Τζανακάκης με τη θέση του δεύτερου στα αριστερά της άμυνας να παίρνει ο Νίκος Καράμπελας. Στο τέρμα ο Σωκράτης Διούδης, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Στάθη Ταυλαρίδη και Ούγκο Σόουζα.

Οσον αφορά τη μεσαία γραμμή, σίγουρος θεωρείται ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος αναμένεται να έχει ξανά στο πλευρό του τον Πίτου Γκαρσία. Αν τελικά ο Αργεντινός επιλεγεί για το κενό του Μπάμπη Παυλίδη στο αριστερό ακρο της επίθεσης, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο ΓκάΪους Μακουτά.

Φαβορί ωστόσο για τις δύο πτέρυγες είναι οι Λούκα Μιλούνοβιτς και Μάρκος Ντούνης, με την Ανδρέα Τάτο, πίσω από τον Μπράνα Ίλιτς που θα είναι μόνος στην κορυφή. Αν πάλι επιλεγει ο Σέρβος για το κενό του Παυλίδη και όχι ο Πίτου Γκαρσια, τότε στην κορυφή θα παίξει ο Αντώνης Καπνίδης.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments