Αθλητισμός

Δεύτερο ματς και στο Ολυμπιακός-Παμβοχαϊκός

Δεύτερο ματς και στο Ολυμπιακός-Παμβοχαϊκός
To δεύτερο ραντεβού μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παμβοχαϊκού για τα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League έχει οριστεί και πάλι στο Μελίνα Μερκούρη τη Μ.Πέμπτη.

​Ο Ολυμπιακός έχοντας νικήσει τον πρώτο αγώνα με 3-0 σετ θέλει να εκμεταλυτεί στο έπακρο την έδρα του και να κάνει το 2-0 στις νίκες. Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις 3 νίκες. (2ος ημιτελικός, 13/4, 17.00, Novasports-HD3, Γεωργουλέας, Μυλωνάκης).

Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον πρώτο αγώνα και όπως είπε ο κεντρικός του Δημήτρης Σουλτανόπουλος: «Η νίκη στον πρώτο αγώνα μπορεί να φάνηκε εύκολη αλλά δεν ήταν. Όπως φάνηκε και στο πρώτο σετ ο Παμβοχαϊκός εάν έχει ευκαιρία θα την αξιοποιήσει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη μπούμε σε περιπέτειες. Στόχος είναι να κάνουμε τρεις νίκες και να πάμε με τις λιγότερες απώλειες στον τελικό».

Ο Παμβοχαϊκός θα προσπαθήσει να ρισκάρει περισσότερο στο παιχνίδι του ώστε να πιέσει την υποδοχή των «ερυθρολεύκων». Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Είναι μία δεύτερη ευκαιρία για την ομάδα μου. Θα ρισκάρουμε περισσότερο σε ορισμένα τακτικά κομμάτια του παιχνιδιού ελπίζοντας πως θα πιέσουμε περισσότερο τον Ολυμπιακό. Καθοριστικό θα είναι το σερβίς ώστε να τους χαλάσουμε την ανάπτυξη. Αυτά είναι στη θεωρία, διότι ο Ολυμπιακός έχει την πολυτλεια εάν δεν πάει κάτι καλά να έχει και τον Φράγκο στον πάγκο. Ολα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Περιμένω καλύτερα ποσοστά για την ομάδα μου σε σερβίς και επίθεση».

Σερί του Ολυμπιακού 12-0

Ο Παμβοχαϊκός με τον Ολυμπιακό έχουν αναμετρηθεί 20 φορές για το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται στις νίκες με 15-5. Ο Ολυμπιακός μετράει σερί νικών 12-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments