Αθλητισμός

Εξελίξεις-φωτιά στον ΠΑΟΚ μετά τη Λεωφόρο – Στον “αέρα” ο Ίβιτς, αυτά πληρώνει ο “στημένος” Σέρβος!

Εξελίξεις-φωτιά στον ΠΑΟΚ μετά τη Λεωφόρο – Στον “αέρα” ο Ίβιτς, αυτά πληρώνει ο “στημένος” Σέρβος!
Κι όμως, η ήττα του Δικεφάλου από τον Παναθηναϊκό μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην Τούμπα. Τι συμβαίνει με τον προπονητή και τι λέγεται για το μέλλον του;

Ο ΠΑΟΚ έχασε με κάτω τα χέρια από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και πλέον ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου, που ήταν ένας από τους μεγάλους φετινούς στόχους, είναι πολύ πιθανός.

Ο Ίβιτς είναι αυτός που χρεώνεται την ήττα, αλλά και την αποκαρδιωτική εμφάνιση, καθώς οι παίκτες του παρουσιάστηκαν πολύ “λάιτ” σε ένα ματς-φωτιά. Kάτι που, φυσικά, βαραίνει τον Σέρβο, όπως και το γεγονός ότι μετέδωσε …φόβο στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αντί να “τρώνε σίδερα”, υποτάχθηκαν στις ορέξεις του Πράσινων.

Υπάρχει, άλλωστε, μεγάλη γκρίνια και για τις καθαρά αγωνιστικές επιλογές του Ίβιτς, όπως για το ότι άφησε στον πάγκο τον Τσίμιροτ, που θεωρείται ο πιο σημαντικός παίκτης του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή, αλλά και για το ότι οι Πρίγιοβιτς και Κλάους ήταν εκτός πλάνων.

Παράλληλα, ο κόουτς του ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται εκτός κλίματος ομάδας με τις δηλώσεις που κάνει μετά παιχνίδια, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά κάθε φορά για τη σκοπιμότητα των τοποθετήσεών του.

Θυμίζουμε, άλλωστε, τι γράφαμε για τον Σέρβο, όταν μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα έκανε δηλώσεις για τη διαιτησία, σε ένα ματς που δεν έγινε το παραμικρό, ενώ και χθες είπε για το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στο χέρι του Χουλτ πως “αν το έβλεπε ο διαιτητής, θα το έδινε”.

Την ίδια στιγμή, ενισχύεται η άποψη ότι ο Ίβιτς είναι “στημένος” στις δημόσιες τοποθετήσεις του, προκειμένου να γίνεται αρεστός, είτε στα media, είτε στον κόσμο της ομάδας. Όσο κοιτάζει δηλαδή την εικόνα της ομάδας, άλλο τόσο δεν αφήνει -σε καμία περίπτωση- τη δική του εικόνα. Κάτι που μπορεί πλέον να πληρώσει πολύ ακριβά από τη στιγμή που δεν τον βοηθούν τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ.

Σας γράψαμε και πρόσφατα ότι ο Σέρβος δίνει εξετάσεις σε κάθε ματς και πως, αν δεν καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση και να πετύχει τους στόχους της ομάδας, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η πρώτη θέση στα πλέι οφ, η θέση του δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλής.

Ήδη, λοιπόν, ο πρώτος στόχος δείχνει να χάνεται κι αυτό φέρνει τον κόουτς του Δικεφάλου σε εξαιρετικά αβέβαιη θέση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν εξελίξεις στην Τούμπα, αν ο Ίβιτς δεν καταφέρει το αμέσως επόμενο διάστημα να κάνει την ανατροπή.

Το γεγονός, άλλωστε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να μιλήσει με τον Ίβιτς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι, καθώς θεωρείται ξεκάθαρο ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από προβληματισμός στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ για τον Σέρβο.

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments