Αθλητισμός

Λάσκαρης: «Θα χαίρονταν αν ο Άρης διαλυόταν»

Λάσκαρης: «Θα χαίρονταν αν ο Άρης διαλυόταν»
Ο Νίκος Λάσκαρης έκανε παρέμβαση στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ και εξαπέλυσε επίθεση στα ΜΜΕ για την αντιμετώπιση του Άρη.

Aναλυτικά τι είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τη συνέχεια: «Είδαμε έναν ωραίο αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε και λίγο ράγκμπι, αλλά στο δεύτερο είδαμε καλό μπάσκετ, πάθος, ένταση και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Πιστεύω πως νίκησε η καλύτερη ομάδα σήμερα που ήταν ο Αρης. Η κανονική διάρκεια τελείωσε. Σίγουρα δεν είμαστε ΝΒΑ, αλλά μην ξεχνάτε πως παίζουμε στην κανονική περίοδο για να δούμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στα πλέι οφ. Εκεί θα κριθεί η χρονιά. Δεν κρίνεται από το αν είμαστε 1οι, 3οι ή 6οι. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Εμείς ως οικογένεια δεν έχουμε ως κύριο κριτήριο τη νίκη και την ήττα. Σημαντικό για εμάς είναι το μπάσκετ που παίζουμε, η ενέργεια και το να μας αρέσει το μπάσκετ που παίζουμε.

Σίγουρα θέλουμε νίκες, αλλά προσωπικά προτιμώ έναν καλό αγώνα που μπορεί να χάσουμε από έναν κακό που τυχαία μπορεί να νικήσουμε. Σίγουρα και τα δύο έχουν την σημασία τους. Χαίρομαι που στους τελευταίους αγώνες βλέπω τα παιδιά να προσπαθούν. Η ομάδα δένει όλο και περισσότερο. Σήμερα ήμασταν αουτσάιντερ, ακούγαμε από διάφορους πως θα φάμε 20άρα, 30άρα ή και 100άρα. Και τι δεν ακούγαμε… Ευτυχώς αυτό συσπείρωσε τα παιδιά και το προπονητικό τιμ κατάφερε να το μετατρέψει σε πάθος στο γήπεδο. Τώρα περιμένουμε να δούμε την τελική μας κατάταξη».

Για τα πλέι οφ: «Θα κριθούμε στο τέλος της χρονιάς. Δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο Final Four του Champions League που ήταν στόχος, αλλά φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Τώρα είμαστε στα πλέι οφ και το πιο πιθανό είναι να έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Αυτό δεν είναι αποτυχία. Το πώς έγινε είναι άλλο θέμα. Είχαμε άσχημες ήττες που κάποιος Αρειανός και μπασκετικός δεν θα τις περίμενε, αλλά έγιναν. Στο τέλος της ημέρας μένει το τι μάθημα παίρνεις και πόσο δυνατός βγαίνεις. Δεν πρέπει να κολλάμε στο παρελθόν, αλλά να κοιτάμε το μέλλον. Αυτό είναι το ένα κομμάτι».

Για τα ΜΜΕ και την μετάβαση με πούλμαν στο Λαύριο: «Το άλλο κομμάτι αφορά τους δημοσιογράφους. Τώρα τελευταία μου μεταφέρονται διάφορα και μου στέλνονται διάφορα δημοσιεύματα. Η ομάδα μπορεί να έχει κάποια προβλήματα, αλλά έχω την αίσθηση πως για κάποιο λόγο πως υπήρχε μανία κάποιων για να χαλάσει το κλίμα ακόμα περισσότερο. Αν θα μπορούσαν να διαλυθεί η ομάδα εντελώς, θα χαιρόντουσαν. Δυστυχώς αυτό περνούσε. Ενα παράδειγμα είναι το λεωφορείο. Ενημερωθήκαμε μέρες πριν από τον αγώνα πως μας την έχουν “στημένη” και πως αν χάσουμε, θα μας φάνε ζωντανούς ότι φταίει το λεωφορείο. Μου ζητήθηκε να αλλάξουμε γνώμη και να κατέβουμε με αεροπλάνο. Είπα πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το έχω ξαναπεί, δεν αλλάζουμε γνώμη, όταν μας εκβιάζει κάποιος. Εχουμε μια σταθερή πορεία κι έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις.

Αυτό είναι και γελοίο. Οι περισσότερες ομάδες στο εξωτερικό πηγαίνουν με λεωφορείο και μπάσκετ και βόλεϊ και ακόμα και ποδοσφαίρου. Ουσιαστικά όλες οι ομάδες που έχουν ψηλούς παίκτες. Θέλετε να πάρετε για παράδειγμα την Ιταλία ή την Ισπανία; Δηλαδή δεν έχουν χρήματα αυτές οι ομάδες ή είναι θέμα άνεσης; Εδώ πάμε να τα μηδενίσουμε όλα. Ακούγεται πως η ομάδα δεν έχει χρήματα να βγάλει εισιτήρια; Δηλαδή πόσο χαληλά θα πέσουν; Τι θέλουν να καταφέρουν; Είχαμε πει πέρσι, όταν αγοράσαμε το λεωφορείο πως έγιναν μετατροπές, ώστε ακόμα κι ένας παίκτης 2.10 μ. να μπορεί να ταξιδεύει άνετα».  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments