Αθλητισμός

Μπαλτάκος: «Ώρα να κάνουμε το όνειρο των Παναθηναϊκών πραγματικότητα» (vid)

Μπαλτάκος: «Ώρα να κάνουμε το όνειρο των Παναθηναϊκών πραγματικότητα» (vid)
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος αλλά και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησαν για το πρότζεκτ της κατασκευής του γηπέδου στο Γουδή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μπαλτάκος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ:

«Θέλω να πω στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι προχωράμε βδομάδα βδομάδα και μέρα μέρα με σταθερά βήματα. Πιθανώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και κάθε εβδομάδα. Θα είναι μακρά προσπάθεια αλλά έχουμε υπομονή και θα το καταφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό και τον πρωθυπουργό που ασχολούνται εδώ και μήνες με το θέμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει να φέρουμε εις πέρας αυτό το πρότζεκτ. Κανείς δεν μπορεί να βάλει εμπόδια στην πραγματοποίηση του ονείρου εκατομμυρίων Παναθηναϊκών, η επιλογή για Γουδή ακούγεται χρόνια τώρα και είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».

Για το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει: «Θα επαναλάβω αυτά που είπε ο κ. Υπουργός. Ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις σε κυβερνητικό επίπεδο. Πέραν αυτού δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω και το χρονοδιάγραμμα για την οριοθέτηση του νομικού πλαισίου θα πάρει σίγουρα αρκετά παραπάνω, ενδεχομένως να αγγίξει και το χρόνο, μπορεί και παραπάνω. Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά, μιλάμε για ένα ιστορικό project που δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό. Αφορά ολόκληρη την Αθήνα και πρέπει όπως ξέρουμε να είναι ένα “θωρακισμένο” νομικό πλαίσιο ώστε να μην μπορεί να καταπέσει με τίποτα και να είναι θετικό για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και τους εμπλεκόμενους φορείς. Δεν είναι κάτι για το καλό μόνο του Παναθηναϊκού αλλά για όλη την πόλη των Αθηνών».

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments