Αθλητισμός

Όλοι στάθηκαν στην ατμόσφαιρα στο Ρέντη

Όλοι στάθηκαν στην ατμόσφαιρα στο Ρέντη
Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού προπονητές και αρχηγοί των "ερυθρόλευκων" και της Μπούρσας.

​Ο Ολυμπιακός κατάφερε με επική ανατροπή να κάνει το πρώτο βήμα από τα δύο που χρειάζονται για να κάνει δικό του το Challenge Cup και στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε όλοι στάθηκαν στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των… ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά ανέφεραν:

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Θα κάνουμε μεγαλύτερες νίκες»

Αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε: «Απίστευτο παιχνίδι, απίστευτη νίκη για εμάς. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σήμερα οι φίλαθλοί μας. Οφείλω να πω ότι συνήθως δεν σχολιάζω επιμέρους στοιχεία ενός αγώνα ή κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, οφείλω όμως να πω ότι στα δύο πρώτα σετ είχαμε σοβαρό πρόβλημα στην υποδοχή, το οποίο ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα να παίζει χωρίς επίθεση. Αυτό έδωσε στην Μπούρσα κάποιες πολύ εύκολες μπάλες, και μάλιστα κάποια στιγμή διερωτήθηκα αν η Μπούρσα ουσιαστικά έκανε προπόνηση και εμείς πετάγαμε τις μπάλες για να μπορέσουν να προπονηθούν τα κορίτσια τους. Κάποια στιγμή σταθεροποιηθήκαμε, ηρεμήσαμε, βελτιώσαμε κατά πολύ την υποδοχή, το οποίο βοήθησε να βελτιώσουμε και όλα τα άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας, ειδικά στο μπλοκ ήμασταν πάρα πολύ καλοί και αυτό οδήγησε να πάρουμε κάποια ράλι, κάποιους μεγάλους πόντους οι οποίοι ήρθαν υπέρ μας. Βεβαίως, βοήθησε να κάνουμε αυτή την πολύ μεγάλη ανατροπή και να φτάσουμε στην νίκη».

-Στον επαναληπτικό περιμένουμε τον Ολυμπιακό των τελευταίων σετ για να φτάσει στο όνειρο;

«Μακάρι να ήξερα και εγώ την απάντηση, κανείς δεν ξέρει ουσιαστικά τι μπορεί να συμβεί. Το σίγουρο είναι πως είναι ένα νέο παιχνίδι, πάμε για μια νέα αναμέτρηση. Όλα ξεκινούν από το μηδέν ουσιαστικά. Και σίγουρα θέλουμε να πούμε πως η σημερινή νίκη ήταν καταπληκτική, ήταν μια απίστευτη βραδιά, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, ήμασταν πολύ κοντά και πάμε ξανά από το μηδέν για τον επόμενο αγώνα».

-Θεωρείτε την σημερινή νίκη τη μεγαλύτερη στη θητεία σας στον Ολυμπιακό;

«Όχι θα κάνουμε πολλές περισσότερες».

Χριστοδούλου: «Περήφανη για την ομάδα μου»

Η αρχική τοποθέτηση της Στέλλας Χριστοδούλου: «Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου, ότι κι αν γίνει στον επόμενο αγώνα. Γνωρίζουμε ότι έχουμε κάνει μόνο το πρώτο βήμα και το παιχνίδι στην Μπούρσα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θα το κοιτάξουμε σαν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα είμαι περήφανη, γιατί η ομάδα μου έβγαλε για ακόμη μια φορά ψυχή και πάθος μέσα στο γήπεδο και κατάφερε να κάνει μια πολύ σπουδαία ανατροπή».

-Στην αρχή του αγώνα ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει περισσότερο άγχος από ότι περιμέναμε, ήταν αυτό που έφταιξε και η ομάδα ήταν τόσο νωθρή στην αρχή;

«Ναι, σίγουρα. Όλοι πριν τον τελικό λέγαμε ότι έχουμε κάνει ήδη το παραπάνω βήμα κι ότι είμαστε ήδη ικανοποιημένοι με όσα έχουμε πετύχει και να μπούμε στο παιχνίδι χωρίς άγχος. Αυτό βέβαια νομίζω δεν μπορείς να το διαχειριστείς κατάλληλα κάθε φορά. Μπήκαμε λίγο νωχελικά, η Μπούρσα μας πίεσε πάρα πολύ στα δύο σετ και εμείς δεν μπορούσαμε το απλό παιχνίδι που παίζουμε συνήθως. Αλλά όπως είπα και πάλι σε ένα τέτοιο παιχνίδι έχει το ότι η ομάδα γύρισε αυτό το ματς και έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό στα τρία επόμενα σετ. Δεν είναι εύκολο, το έχουμε ξανακάνει και είμαι περήφανη για την ομάδα μου».

Ντε Μπραντ: «Ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει ποτέ»

O προπονητής της Μπρούσα Γιαν Ντε Μπραντ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Το ότι χάσαμε 3-2 μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και πήραμε τα δύο πρώτα σετ. Στο τέταρτο σετ είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε καθαρή νίκη όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα να χάναμε δηλαδή με 3-1 ή 3-0 και να είχαμε περισσότερη πίεση. Τώρα πρέπει απλά να νικήσουμε στην έδρα μας. Δεν μου έκανε έκπληξη η αντίδραση του Ολυμπιακού γιατί είναι μία ομάδα που δεν εγκαταλείπει ποτέ. Στην ρεβάνς δεν θα έχουμε πίεση πρέπει όμως να παίξουμε καλύτερα και να νικήσουμε».

Σορόγλου: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού»

Η αρχηγός της Μπούρσα Ιπέκ Σορόγλου συμπλήρωσε με τη σειρά της: «Κάναμε δύο πολύ καλά πρώτα σετ όμως αυτό όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε την νίκη. Πρέπει να ομολογήσω ότι η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν εκπληκτική. Όμως και στο δικό μας γήπεδο θα έχει όμορφη ατμόσφαιρα και εκεί θα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Σας περιμένουμε στην Προύσα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments