Αθλητισμός

Στο πλευρό του Λεκμπέλο οι βετεράνοι του Άρη

Στο πλευρό του Λεκμπέλο οι βετεράνοι του Άρη
Σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο παλιός ποδοσφαιριστής του Άρη, Άρτουρ Λεκμπέλο, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Το συγκεκριμένο γεγονός κινητοποίησε τους βετεράνους του Άρη οι οποίοι προγραμματίζουν φιλικό παιχνίδι για τη στήριξη του πρώην συναθλητή τους.

​Ο Λεκμπέλο παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Yellow Radio και στη διάρκεια αυτής σημείωσε ότι… «έχω μια σπάνια ασθένεια, είναι αρρώστια του νευρικού συστήματος. Ξεκίνησε πριν από 4-5 χρόνια σε ήπια μορφή αλλά προχωράει.

Είναι μια ασθένεια που παρουσιάζεται σε αθλητές η οποία προκαλεί νευρικές παθήσεις και ατροφία μυών σε χέρια και πόδια. Είναι διάλυση των κυττάρων και είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις».

Ο Αλβανός θα πρέπει να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία καταπολέμησης της νευρικής μυοπάθειας, γι’ αυτόν τον λόγο θα μεταβεί είτε στην Ιταλία είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε ειδικό θεραπευτικό κέντρο

Το πρόβλημα του Λεκμπέλο κινητοποίησε τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Άρη οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις με σκοπό τη διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα και απώτερο στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να υποστηρίξουν οικονομικά τον πρώην συμπαίκτη τους.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments