Πολιτική

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα
Αυξημένο το ενδιαφέρον για όσα έχει να πει ο πρωθυπουργός, αφού δεν υπάρχει ατζέντα.

Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα και την κυβέρνηση, συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, στις 9 το πρωί, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στόχος του Μεγάρου Μαξίμου να διαμορφώσει ένα πολιτικό περιβάλλον που θα έχει στο επίκεντρο τις κυβερνητικές δράσεις σε διάφορους άλλους τομείς, όπως η εφαρμογή του λεγόμενου παράλληλου προγράμματος, με δράσεις πέραν του μνημονιακού πλαισίου και χωρίς τους δημοσιονομικούς καταναγκασμούς που θέτουν οι δανειστές.

Επισήμως το υπουργικό συμβούλιο δεν έχει ατζέντα, καθώς ούτε στη σχετική ανακοίνωση υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αναφορά, ούτε και οι περισσότεροι υπουργοί έλαβαν αναλυτική ενημέρωση για τα όσα θα συζητηθούν. Υπό αυτή την έννοια, το ενδιαφέρον για τα όσα θα πει ο πρωθυπουργός αυξάνεται.

Θεωρείται πάντως ότι έτσι κι αλλιώς αντικείμενο της συνεδρίασης είναι η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και οι κινήσεις που θα γίνουν το προσεχές διάστημα για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και της τεχνικής συμφωνίας με τους δανειστές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments