Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ θα γελάσει τελευταίος!

Ο ΠΑΟΚ θα γελάσει τελευταίος!
Ας μην βιάζονται κάποιοι να αποκλείσουν πρόωρα τον ΠΑΟΚ από το Κύπελλο. Γιατί η ρεβάνς της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό θα είναι... άλλο παιχνίδι.

​Έβαλε δύσκολα στον εαυτό του ο ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στην διάρκεια της φετινής περιόδου, γνώρισε μια ήττα που τον φέρνει σε δύσκολη θέση ενόψει της ρεβάνς. Το τελικό 2-0 δεν είναι σκορ που ανατρέπεται εύκολα. Είναι σκορ που ανατρέπεται με μεγάλη προσπάθεια.

Αυτό ακριβώς θα κάνει ο ΠΑΟΚ το βράδυ της 27ης Απριλίου. Θα ανατρέψει το σκορ, όσο μεγάλη προσπάθεια κι αν χρειαστεί να καταβάλει. Θα είναι άλλωστε… άλλο παιχνίδι ο επαναληπτικός. Δεν μπορεί να επαναλάβει ο Ιβιτς τα λάθη που έκανε στην Λεωφόρο. Τόσο η αγωνιστική όσο και η ψυχολογική προσέγγιση του πρώτου ημιτελικού, ήταν λάθος. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω και πολύ. Κακά τα ψέματα, έδωσε ρεσιτάλ λανθασμένων επιλογών ο προπονητής του Δικεφάλου.

Ο αποκλεισμός του φορμαρισμένου Μπίσεσβαρ (ίσως του πιο φορμαρισμένου παίκτη του ΠΑΟΚ αυτή την εποχή) από την αποστολή, η απόφαση να μείνει ο Τσίμιροτ στον πάγκο, η έλλειψη αυτοπεποίθησης στον επιθετικό τομέα, κόστισαν στον Δικέφαλο. Θα είναι… άλλο παιχνίδι ο επαναληπτικός γιατί δεν είναι δυνατόν να βρεθούν σε τόσο κακή μέρα παίκτες όπως, ο Σάχοφ, ο Λέοβατς, ο Μάτος, ο Ενρίκε και για να μην τα πολυλογώ, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που χρησιμοποίησε η τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου στο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Αν εξαιρέσω τον Γλύκο και τον Κίτσιου (μπήκε με φόρα στο παιχνίδι και άλλαξε τις ισορροπίες στο διάστημα που αγωνίστηκε), οι υπόλοιποι παίκτες, μπορεί και να πραγματοποίησαν την χειρότερη τους εμφάνιση στην διάρκεια της φετινής περιόδου, την Τετάρτη το βράδυ. Θα είναι… άλλος ματς ο επαναληπτικός γιατί δεν μπορεί να έχει ξανά την τύχη με το μέρος του ο Παναθηναικός. Γίνομαι αντιληπτός νομίζω. Σαφώς και ήταν εξαιρετικές οι επιλογές του Μπέργκ και στα δυο γκολ του Παναθηναικού και στις δυο περιπτώσεις όμως η μπάλα έφτασε στον Σουηδό από κόντρα. 

Θα είναι… άλλο παιχνίδι ο επαναληπτικός γιατί δεν μπορεί ο όποιος Σιδηρόπουλος κληθεί να διευθύνει το παιχνίδι της Τούμπας δεν θα δει το φάουλ του Μάτος στον Βλαχοδήμο και στην εξέλιξη της φάσης θα σκοράρει ο Πρίγιοβιτς.

Θα είναι… άλλο παιχνίδι ο επαναληπτικός γιατί ο όποιος Κομίνης θα έχει την ευθύνη της περιοχής του ΠΑΟΚ δεν θα δει ότι ο Λέοβατς θα σταματήσει την μπάλα με το χέρι στην προσπάθεια του Χούλκ να φύγει προς την εστία του Γλύκου. 

Θα είναι… άλλο παιχνίδι ο επαναληπτικός γιατί ο όποιος Σιδηρόπουλος κληθεί να διευθύνει το παιχνίδι, δεν θα δει το σκληρό μαρκάρισμα του Τσίμιροτ στον Ζέκα στο ξεκίνημα του αγώνα. Ούτε θα δει την γονατιά του Σάχοφ σε παίκτη του Παναθηναικού. Θα είναι… άλλο παιχνίδι ο επαναληπτικός γιατί γενικότερα οι διαιτητές θα επιτρέψουν στον ΠΑΟΚ να παίξει σκληρά (έως και βρώμικα σε αρκετές περιπτώσεις) χωρίς να τιμωρούνται με κάρτες οι παίκτες του. 

Θα είναι… άλλο παιχνίδι ο επαναληπτικός γιατί αντί να αποβληθεί ο Παντελής Κωνσταντινίδης από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, θα αποβληθεί από τον πάγκο του Παναθηναικού (για τον ίδιο λόγο που αποβλήθηκε από τον Βάτσιο ο Κωνσταντινίδης), ο γενικός αρχηγός των πρασίνων.

Ακόμα και χωρίς να χρειαστεί να γίνουν (και δεν θα χρειαστεί) όσο υποθετικά αναφέρω για να περιγράψω με ακρίβεια την πλήρη εικόνα όσων συνέβησαν στην Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ διαθέτει την ποιότητα, την προσωπικότητα και την θέληση να τα καταφέρει. 

Θα είναι… άλλο παιχνίδι ο επαναληπτικός γιατί η Τούμπα θα ξεχειλίζει από πάθος χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ που θέλουν να ξαναδούν την ομάδα τους ξανά στον τελικό. Με κόσμιο τρόπο και πίστη στην επιτυχία, ομάδα και κόσμος θα ανατρέψουν το σκορ του πρώτου ημιτελικού για να βρεθούν στον τελικό της 6ης Μαίου όπου αυτός πραγματοποιηθεί.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments